Jayno, de bouwvakker

Op de vraag wat hij later wil worden, antwoordt onze stoere held dat hij graag steigerwerk wil gaan doen. Hij ziet er in ieder geval al goed voorbereid uit! Uiteraard moet onze bouwvakker ook naar zijn werk worden gereden Zijn chauffeur is er helemaal klaar voor De concurrentie wordt hard(nat)handig aangepakt! Even lachen en zwa...
15
10
Public

In balans met de smurfen

Het is lang geleden dat hij zich liet zien en misschien wel de laatste keer... Mijn neefje Jayno in zijn element: Tot zover de avonturen van mijn dierbare neefje.

Het beste van Jayno 2015

En toen was de laatste dag aangebroken... We hebben weer een jaar met nieuwe avonturen achter de rug en Jayno heeft zich zeker van zijn beste kant laten zien. Ik was in ieder geval blij om aan de zijlaan te mogen staan en van zijn fotogeniekheid te mogen genieten. Jullie ook? Een compilatie van zijn smurfigste avonturen: 25 maar...

Op volle toeren door Hoog Soeren

Hé jij daar! Ik ben Jayno. Juist, de enige echte. Ik snorde net langs een supercoolgaaf bos en kreeg ineens het geweldige idee om mijn grote vriend Natuursmurf op te zoeken. Wandelen? Nee, ik heb iets veel beters. Met mijn supercrossmotorsmurfer kom ik snel waar ik niet moet zijn. Volg mij dan. Als je kan. Kom je nog? Ik wacht ...
13
18
Public

Winkelen met Jayno

Boodschappen doen met Jayno is nooit saai. Nou kan ik nooit genoeg kwijt over zijn ongebreidelde fantasie, zijn aangelegd vermogen om u over van alles en nog wat te verbazen en hoe zijn geweldige kunsten elke willekeurige getuige laat genieten van zijn sprankelende aanwezigheid, maar ik laat liever de beelden voor zich spreken...

Jayno, de waterblazer

We hebben een beker, een glas water en twee rietjes. En natuurlijk niet te vergeten mijn neefje Jayno met een mysterieuze twinkeling in zijn ogen. Wat zou dat betekenen? Operatie waterballet kan beginnen! Men neme een rietje Het spel kan beginnen Drinken is leuk, maar… Juist. Blazen is veel leuker! Nog harder? Oke. Nieuwe dosi...

Jayno, de fijnproever (2)

In deel twee gaat onze meester fijnproever verder waarmee hij geëindigd was.Het ei was een groot succes. Wat zal er nu komen en hoe zal onze keurmeester daarmee omgaan? U ziet het hier en nu. Een waarschuwing vooraf: de onderstaande beelden zijn uitgevoerd door een expert. Doe dit thuis niet na. Wat moet dit voorstellen? Kan ik...
10
10
Public

Jayno, de fijnproever (1)

Het is al weer een flinke tijd geleden dat ons multi-talent van zich liet spreken. Daarom presenteer ik met trots een nieuwe aflevering met onze welbekende held: Jayno. De ster laat zich deze keer onderdompelen in een culinair hoogstandje. De fijnproeverneus toont u zijn kunsten in de keuken en zet zijn smaakpapillen aan het wer...
11
13
Public

Het beste van Jayno 2014

Het jaar is bijna voorbij en ook in 2014 liet Jayno zich weer van zijn beste kant zien. Net als vorig jaar een overzicht van onze jonge held. Van de avonturen in Legoland, als stoere indianenkrijger, zijn kortstondige carrière als hoofdoppermeesterpianist, als jongste bergklimmer van de Mount Everest en nog vele andere onverget...
13
12
Public