Ook vissen kunnen verdrinken (Slot)

Klik hier om direct de vorige delen te lezen: Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4 Dit gaan we eens in versnelde versie gaan vertellen..... Net toen ik met de gekookte aardappelen van de dag ter voren wilde binnen komen en deze aan mijn vader wilde te eten geven ,kwam deze zelf naar me toegelopen ,nam be bij het nekvel met de woorden, 'J...
3
2
Public

Ook vissen kunnen verdrinken (Deel 4)

Klik hier om direct de vorige delen te lezen Deel 1 Deel 2 Deel 3 Een verhaal welk aansluit op een eerdere artikelen welk ik schreef maar weinig gelezen werd. Toch doordat dit voor me een zeer innemende gebeurtenis was,kom ik daar nu op terug. Kop van jut, dat is wat ik zou gaan worden want na het politie verhoor werd het me dui...
3
0
Public

Ook vissen kunnen verdrinken (Deel 3)

Klik hier om direct de vorige delen te lezen Klik ier om deel 1 te lezen Klik hier om deel 2 te lezen Alex bleek erg opgewonden toen hij me bij de kraag had gevat,en me vragen stelde over waar mijn broer kon gebleven zijn, het bleek uit zijn houding dat Alex maar al te goed begreep wat z'n vader Marcel doormaakte,je ziet trouwen...
3
0
Public

Ook vissen kunnen verdrinken (Deel 2)

Klik hier om direct deel 1 te lezen Ondanks Marcel met nog enkele andere waaghalzen gewikkeld in natte dekens het vuur trachtte te blussen moest men al snel de strijd opgeven daar enkele wilde schreeuwen het sein waren van opgelopen brandwonden dit veroorzaak werden door toch vrij hevige knallen van enternite golfplaren welke la...
0
0
Public

Ook vissen kunnen verdrinken (Deel 1)

DE VUURZEE Laat ik proberen met dit verhaal te bewijzen dat ik wel degelijk over een goede dosis humor beschik...en hierbij eens een andere kleur in mijn schrijven wil brengen. Ondanks het al zo lang geleden is , herinner ik me het als de dag van vandaag, een zomerse dag in het jaar 1966 verbeter me als ik een jaar mis ben,maar ...
0
0
Public