Luister nu toch gewoon naar mij!

Luister nu toch gewoon naar mij! Over mij valt misschien wel veel te vertellen, maar ik ben een man van mijn woord... En naar deze man zal geluisterd moeten worden, nolens volens. Wat zijn de buren toch naïef. Merken zij dan niet hoe makkelijk ze het voor me maken? Sinds de eerste dag dat ze hier mijn rust kwamen verstoren, nu ...
0
0
Public

De boheemse tuin

De boheemse tuin Zoals ik had verwacht sloeg mijn nieuwe rol in als een bom bij de blauwe brigade... Het voelt goed om te weten dat mijn magistrale opvoering in goede aarde is gevallen, dus dit is voor herhaling vatbaar, het krikt je ego wat op en ondertussen heb ik er een nieuwe hobby bij, fijn toch? Tijd voor een nieuw scenari...
3
0
Public

Parkeer en blokkeer

Parkeer en blokkeer Wat zeulen die mannen af zeg met die tweeling... Elke maandag brengen ze de kinderen naar de crèche, gaan ze beiden uit werken en halen ze ze iets na vieren weer op. Vaak worden er dan nog boodschappen gedaan, dus het lijken wel muilezels als ze thuiskomen. Misschien kan ik hen nog een gunst bewijzen door ze...
3
3
Public

Dicht op hun huid tot ze ervan stikken!

Zo dicht mogelijk op hun huid tot ze ervan stikken! Wat een miserie, zeg. Het is nu een kwestie van alles in een stroomversnelling te laten geschieden, zodat ze sneller afzien van hun bouwplannen en verhuizen. De oude zeur, aan de andere kant, heeft er 15 jaar over gedaan om die verstandige beslissing te nemen en zijn huis te hu...
3
0
Public

Schroefjes en meer scherpzinnigs

Schroefjes en meer van dat scherpzinnigs Als er één zaak is wat ik moeilijk kan verdragen, dan is het wel negatie, complete negatie. En dat is nu net wat de bohemers niet hadden moeten doen! Ik ben hier, ik blijf hier en daarmee zullen zij ten lange leste rekening mee moeten houden! Ik ben niet iemand die je zomaar eventjes ne...
11
6
Public

Die veranda komt er niet

Die veranda komt er niet! Vandaag vond ik een brief van de dienst stedenbouw in de brievenbus. De buurman diende blijkbaar dan toch een aanvraag in om een veranda van 15m² bij te bouwen. Alle buren gaven hun akkoord, behalve wij. De plannen lagen ter inzage bij die dienst en we konden een afspraak maken om onze bezwaren te uite...
6
4
Public