Mijn Valentijn... Hij is zo alleen...

Volgens mij weet hij het ook wel... want ik wacht hier op hem... Zoveel mensen zonder respect, denkend hem even te kunnen vervangen... Omdat ik moet... Van wie? Van vele mensen... Bah heb een eigen leven! Maar zo kwam ik op, hij is ook alleen zonder mij en kent ook het dwingen van veel mensen. Wie weet verwacht hij me wel met ee...

Verliefdheid. Het lijkt wel een ziekte, maar het is o zo mooi!

Niet iedereen vind het leuk als je verliefd bent... Anderen kunnen "inschatten" of je echt voorbestemd bent voor deze liefde... Of niet. "Stop er maar mee, het wordt toch niets..." En dat zet je toch door, deze liefde en dan is het toch "wat"... Het is hoe het meestal gaat... De bemoeienissen zijn een rem op foute relaties... of...

Bureau Jeugdzorg... De waarheid... Vrouwen durven niet te praten...

Ik maak het op de huid mee... Bij mezelf, en andere vrouwen... allemaal hoog iq... niet hoger opgeleid of zelden wel... Wel te grazen genomen door hun man... exman... en jeugdzorg tegen ze...???? Belachelijk na mishandeling, verkrachtingen, bedreigingen en ellende... Leeggerooft en dan bij hen de hand boven het hoofd door Jeugzo...

Mijn dromen:

Een mooi huis met mijn man met zo'n reusachtige tuin met een rond gevormd zwembad. Met zigzaggende paadjes en een maaltijd voor de armen elke 5 uur pm... Gewoon dat gevoel dat alles goed gaat...en je armen helpen kunt... En dan niet een grote pollepel voor de soep... Maar ingekocht vlees van de supermarkt... afgeprijsde prijsjes...

Als je hartje nee zegt, is het einde al gepland.

En waar moet je dan heen lieve man? Naar een vrouw die je hart niet bezat... Ja stal voor het geld... En jij gaf toe... Omdat ze zo opdringerig overkomt... Mochten mannen maar leren van hun moeders, dat zij ook een hart hebben om te volgen! Een waar maar een echte liefde in huist... Een mooie dierbare, vanwege dat zij bij haar o...

Het verdriet dat ik naast jou neer leg... Terwijl je mij nodig hebt...

Het is mijn moeder Het is een brok verdriet... Ik "hield" van haar... Niet van mijn echte natuurlijk die sloeg me dood, en liet mijn broers het werk afmaken... Gelukkig waren hun handen net als de mijne net iets te klein we waren nog jonger... Minder kracht net dat beetje lucht kon ik daarom halen... Ik leefde nog. Elke dag weer...

Onder tafel

Echte herinneringen... Daar waar de dagen korter worden zitten we "onder tafel" Er boven is niets te beleven Alleen maar een krant met trieste berichten Een koffiepot en een theepot Er is visite Helemaal alleen "onder tafel" Denk ik aan jou... Hoe je mama een heksenketel maakt en van dieren houdt Hoe jij me weg zult halen uit de...

Het lag niet aan jou, maar aan hen...

Echt m'n lieve man... Ik droom over jou en mij en onze kinderen in mooie dagen... M'n psycholoog zei, waarom die mannen er nog niet zijn, die bij jou horen, is omdat je zo'n moeder hebt...dat weer houdt ze om te komen... Dat snap ik nu wel, die gedachte... Ik droomde van jou en mij, En zag ons samen Ik wachte op jou en dacht dat...

Je voelt het gewoon, van die mensen!

Je voelt het gewoon, van die mensen!Dat je van binnen niks mag zijn...Elke stap horen ze.Elke galm geeft ze kracht om wat te roepen. Ze doen niets voor je. Je voelt het en je weet hetDaar binnen in dat hart leeft iemand.Iemand maar zonder meningEen leegte Omdat de meningen niet het water zijn Niet de golvende klanken zijnvan mij...