Tornado's en orkanen, moeten we daar bang voor zijn?

Tornado's en orkanen, wat is nou het verschil? En moeten we er in Nederland bang van zijn? Ik hoop dat ik het in dit artikel haarfijn uit kan leggen.. Wat doe je tegen tornado's en orkanen, en zijn ze nuttig? Tornado's en orkanen waren er vroeger al, ze zijn er nu, en zolang we op aarde zijn, zullen er ook nog tornado's en orkan...

Vlieg met mij mee naar de...

(Sorry voor de eventuele nekkramp, maar ik krijg deze foto met geen mogelijkheid gedraaid hier op Plazilla!)

Kan je je kinderen zomaar medicijnen toedienen? Ik vind van niet..

Hallo lieve allemaal. Hier ben ik weer. Ondertussen is er vreselijk veel gebeurd en een ding moet ik gewoon delen. Al is t alleen maar om te zien wat ik over t hoofd zie. Wie me tot een tijd geleden echt volgde zal hebben gezien dat ik een nieuwe vriend heb. Ondertussen wonen we samen en het gaat echt perfect. Maaar..(u voelde v...
2
2
Friends

Weer-Oneliner (dus eigenlijk een weer-liner)

Geluk is.... Net op tijd met de fiets thuis zijn voordat de hoosbui losbarst!

Natuur, de vier jaargetijden, warmte,kou,zon en neerslag.

Natuurlijk kun je nooit alles weten over de natuur... Ik heb besloten gewoon een stukje te schrijven over de vier jaargetijden en hun charme. Het nieuwe jaar begint, in de koude wintertijd. Onder een witte deken van helder wit schitterende sneeuw. Het lijkt wel een winterwit tapijt. Samen met veel ijs en kou,is het niet het favo...
11
3
Public