School Situatie

Dus.. Mijn ingewikkelde school situatie.. Begrijp me niet verkeerd, naast dat school saai en alles is ga ik er toch wel heen, maar eerlijk is eerlijk ik word er schijtziek van. Op de basisschool, ik begin als een later leerling, in groep 2 mocht ik een klas over slaan, mijn moeder heeft daarmee ingestemd. Ik kwam in groep 3, en ...

De klas deur...

ALLE MEESTERS, ZIJN GEMEEN. Ik sta voor de klas deur, de klas deur is dicht. De zenuwen gieren door mijn lijf, ik bijt op mijn lip, terwijl mijn hand de deur wilt open trekken.. Maar ik durf het niet, iedereen zal me aan kijken, en wat nou als er geen plek meer is ? Dan moet ik naast de meester zitten, ik wil die schande niet ov...

Frans. Je me présente

Je me présente, ik stel me voor Op shoot luidde de opdracht, dat we ons in het frans moesten presenteren. Dus, ook ik heb een speech gemaak. Het is waarschijnlijk niet foutloos, ik zou hier en daar dus nog dingen kunnen aan passen. Maar, omdat ik dat niet alleen kan. Zou het fijn zijn, als er hier ergens. Een franse taal wonder...