Verhaaltjes naar New York

Today i finished my sketchbook for the www.sketchbookproject.com! Een project van de Brooklyn Art Library. Je krijgt dan een sketchbook thuisgestuurd waar je mag in illustreren. Deze keer ging het project over fiction verhalen. Deze boekjes moet je dan terugsturen naar New York en gaan een tour maken door Amerika. Spannend! Even...

De vintage meubelen mogen weer van zolder

De vintage meubelen van ons ouders mogen weer van zolder! Maar in de kringloopwinkel zal je ze ook wel vinden. ;) Vintage meubelen gecombineerd met wit zijn momenteel dé trend! *kuch* En ook de kamerplanten mogen niet ontbreken.Ik ben helemaal mee in de gedachte en probeerde zelf wat uit! Als dat maar goed komt... Bron Bron Bro...

Zeep en wat het allemaal teweeg brengt..

Het was weer eens zover... Met de bedoeling eens rond te kijken in een woonwinkel.. - je weet wel... die prachtige rode le creuset pan.. momenteel nog wat te duur voor me.. maar je weet nooit dat ze vandaag net in de aanbieding is...- kom ik dus langs een hoekje met zeepjes... huid vriendelijke stukken zeep met van die prachtige...

Vergeet dementie, onthou mens

Een zonnige namiddag, iedereen druk in de weer. Mensen dansten met elkaar op de luide tonen van de live muziek. Melodieën uit de oude doos, iedereen zong mee. Maar jij liep in de gang, doelloos.. met een blik waaraan ik kon zien dat er iets was. Ik vroeg je mee te gaan zitten. Je vertelde me dat je altijd van muziek hebt gehoud...

De Snoepzombie's

Als twee zombie's stappen ze naar me toe. Het is vijf uur (s'avonds) en volgens hen hebben ze nog geen vieruurtje gehad. Ik sta voor de snoepkast als een draak die haar schat bewaard. Ze kijken naar me met vurige ogen. Vastberaden hun prooi te verslinden. Ze trekken aan de deurknop. Als twee zombie's herhalen ze de zin " wij wil...

Inspirerend en confronterend

Sinds ik afdelingshoofd ben voelt het vaak of je alleen met cijfertjes bezig bent, doelstellingen opstellen en het liefst nog behalen ook! Want dan..dan kan je aantonen dat je goed bezig bent..*right* Als mensen op gesprek komen .. moet ik soms de tijd inkrimpen en gesprekken afblokken door mijn overvolle agenda.. Oh en schitter...

De Lichte Lente

Dat mijn dochter van 9 een echte shopping girl zal worden is me al meteen duidelijk. In de H&M loodst ze mij tussen de kledingrekken, recht op haar doel af. "Want vorige keer hing hier een leuk kleedje...". Ze is pas negen maar ze gedraagt zich als een echte shopaholic. Ik zelf ben niet altijd de ideale shopper geweest. Stee...

The Great Gatsby

Een film zoeken waar manlief en ik beiden van genieten is altijd een avontuur. Het werd The Great Gatsby. Naar een roman van de Amerikaanse auteur F. Scott Fitzgerald. Het speelt zich af op Long Island en in New York City gedurende de zomer van 1922. Waar anderen het vooral hadden over de drooglegging van Amerika, werd ik opgesl...

De laatste nieuwe mode...

Toen ik gisteren ging shoppen kwam de dame van de lingeriewinkel met de nieuwste modelletjes af en keek dan ook een beetje raar toen ik vroeg om heel klassieke modelletjes. Ik heb namelijk mijn gedachten gezet op klassieke lingerie en vind het zelfs heel high fashion! Thuisgekomen liet ik trots mijn nieuwe aanwinsten zien aan mi...