Triomf, voor eens en voor altijd

Triomf...die zege mag ik mij thans nog meemaken, Helaas spelen er thans in mijn huishouden bepaalde zaken, die het bezit en restauratie in de weg staan, waardoor deze T120 uit 1968 uit de garage zal moeten gaan. De Bonneville is mij beslist niet zomaar komen aanwaaien, en het zal mij spijten indien ik de machine uit afscheid moe...

Italiaanse tweewielers!

'Motorfietsgerrit' verzamelt sinds zijn achttiende verjaardag allerlei zaken die met motorfietsen te maken hebben. Zelfgebouwde modellen, kant-en-klare exemplaren, afbeeldingen op postzegels of posters..., je kan het zo gek niet bedenken. Graag presenteer ik U -hooggeëerd publiek- de volgende opnames uit mijn verzameling...met ...

Slechts een centimeter of vijf lang...

Slechts een centimeter of vijf lang... Is dit geinige modelletje dat deel uitmaakt van mijn verzameling 'motorabilia'. ...Gevonden in een winkeltje in de wijk Soho van Londen, zomaar 'out of the blue' toen wij als gezinnetje daar lekker ons onbezorgd begaven. Dat motorfietsje...een klein blikken 'speelgoedje' lijkt representatie...