Een vegetarisch zoet ontbijtje met Wasa Knackebröd.

Een vegetarisch zoet ontbijtje met Wasa Knackebröd. Nee, dit is geen reclamespotje voor Wasa in opdracht. Je zou het een review van Wasa knackebröd kunnen noemen, maar dan onbezoldigd en op eigen initiatief. Eerlijk gezegd is het gewoon een lekker knackebröd wat ik uit vele soorten in de schappen van de supermarkt heb uitgeko...
11
13
Public

Recept: een lekker vegetarisch groenteprutje voor de warme maaltijd.

Recept: een lekker vegetarisch groenteprutje voor de warme maaltijd. Hierbij een ‘self made’ recept. Dit heb ik zojuist gegeten en het is een absolute aanrader! Recept vegetarische groenteprut: Benodigdheden: 1 koekenpan en een spatel, een snijplank en een scherp mesje Ingrediënten aan groenten: Een halve (of een derde) cou...
12
8
Public

Vegetarisch, mijn eerste twee weken zonder vlees

Weblog: Op weg naar een vegetarisch leven. Sinds twee weken eet ik geen vlees meer. Wat is er inmiddels gebeurd? Ik heb inderdaad geen vlees meer gegeten. Ik drink nog wel melk en eet kaas en ei. Maar overweeg om dat ook te gaan veranderen. Ik wil niet drastisch het roer omgooien (slap misschien) maar geleidelijk. Geen vlees ete...
23
30
Public