2de operatie van onze zoon

hallo mensen het is alweer een tijdje geleden dat ik een verhaaltje heb geschreven maar zal jullie uitleggen hoe dat komt op 27-10-2014 is onze zoon geopereerd en heeft hij buisjes gekregen zijn de amandelen verwijderd en neuspoliepen verwijderd alles leek best goed te gaan totdat hij weer vaker verkouden werd, weer vaker naar z...

Op eigen Fiets naar het centrum

Hoi Iedereen Ik ben super trots op mijn dochter van bijna 4 jaar. Ze is vandaag voor het eerst met ons mee geweest op haar eigen fiets naar het centrum toe. En wat heeft zij het geweldig goed gedaan. Wij zijn lopens gegaan en onze dochter Charlene op de fiets. Ze heeft goed geluisterd en ze had er heel erg veel plezier in. Omdat...

Operatie Keel Neus en Oren

Hoi allemaal Zoals jullie wisten moest ons zoontje geopereerd worden aan zijn keel amandelen zijn neus poliepen en dat hij buisjes kreeg. 27 oktober was het dus zo ver hij moest daar om 7 uur s'morgens al zijn . Hij mocht 6 uur van te voren geen eten en drinken .Naja eten kon hij toch al niet want hij zat op zondevoeding maar da...

27 oktober is het zo ver

27 oktober is het zo ver 27 oktober 2014 word ons zoontje jayden geopereerd aan zijn keel neus en oren . Ze gaan dus alles in een keer doen . Hebben jullie dat ook dat je zo bang bent dat er iets mis gaat met je kind? Nou ik heb het heel erg . Ik moet er steeds aan denken en voel me er zelf niet pretig bij . Ik weet ook al niet ...

27 oktober is het zo ver

27 oktober is het zo ver 27 oktober 2014 word ons zoontje jayden geopereerd aan zijn keel neus en oren . Ze gaan dus alles in een keer doen . Hebben jullie dat ook dat je zo bang bent dat er iets mis gaat met je kind? Nou ik heb het heel erg . Ik moet er steeds aan denken en voel me er zelf niet pretig bij . Ik weet ook al niet ...

Onze zoon wordt eindelijk geholpen

Hoi iedereen Jullie hebben zeer weinig van mij gehoord Ik zal uitleggen waarom: Onze zoon van bijna 1,5 jaar is alleen maar verkouden en ziek en eet daarom niet. Na nu bijna 1 jaar in het umcg Ziekenhuis in Groningen gelopen te hebben met hem en steeds van de kinderarts naar de kno arts gestuurd geweest te zijn heeft onze huisar...

Hiep Hiep Hoera Mijn Dochter 3 Jaar

Hiep Hiep Hoera Mijn Dochter 3 jaar 30 Juni 2014 werdt jij al weer 3 jaar . Het was een groot feest . Je mocht trakteren op de peuterspeelzaal en je hebt heel erg veel leuke cadeautjes gekregen . In het weekend hebben we jou verjaardag al zeer groot gevierd met alle familie erbij . Je nichtje was hier een weekend waar je veel me...

Hiep Hiep Hoera Onze Zoon Is 1 Jaar !

Hiep Hiep Hoera Jayden 1 Jaar zondag 6 april was de dag alweer dat jij 1 jaar werdt Een mooie dag die we met dierbare vrienden en familie leden gevierd hebben S'Morgens werdt jij wakker en je keek je ogen uit Overal hongen balonnen en slingers En Jou hele stoel was versierd Drie mooie cadeaus die je mocht uitpakken Maar jou aand...