Mijn ervaring: De eerste maand als studente in Bordeaux

Zoals jullie in dit artikel hebben kunnen lezen ben ik begin september naar Talence verhuisd voor mijn studie aan de hotel school. Nu even een korte update, binnenkort komt er een langer artikel. Een geweldige klas 22 leerlingen waarvan 15 meiden; een gezellig sfeer en veel lol vanaf de eerste dag. Iedereen is gemotiveerd waardo...
3
1
Public

Het is bijna zover! Ik ga studeren en op mezelf wonen in Frankrijk

Het is bijna zover, ik ga studeren en op mezelf wonen ! Ik heb ongeveer 2 weken geleden te horen gekregen dat ik geslaagd ben voor de richting “économie-sociaal” op het franse lycée. Na 7 jaar middelbare school ben ik er dus eindelijk vanaf en kan ik echt gaan studeren. Het Lycée waar ik 3 jaar naartoe ben geweest In sept...
12
14
Public