Pubers, onredelijk gedrag en ouder zijn.

Vandaag was het weer eens raak.. Fel tegen fel, hard tegen hard. Het vriendje van de 18 jarige dochter bemoeide zich er ook nog even mee. Zoals gewoonlijk ging het nergens over maar de woorden die ze me toeriep, waren hard, oneerlijk maar bovenal gemeen. Ik vertelde haar dat ze niet zo tegen me kon praten, dat ze dan maar binnen...
11
15
Public

Een geweldige meid, maar zo onzeker.

Brief aan mijn veertienjarige dochter!! Lieve mooie onzekere jongedame. Vandaag kan ik nog één dag genieten van jou als veertienjarige... Morgen word je vijftien. Vijtien alweer, wat gaan de jaren vlug. Maakt dat ik blijf genieten, want.. Vervlogen jaren gingen vlug, maar ieder jaar wat is geweest. Dat keert nimmer terug! Je b...
6
2
Public

Mijn puberdochter, waarom doe je zo wanhopig je best volwassen te zijn?

Lieve jongedame!Veertien jaar ben je nu...Gisteren kocht je nieuwe schoenen.Ik kreeg bijna een hartverschuiving toen ik ze zag...luipaardmotief met hele hoge hakken.Toen ik je vertelde dat ik je nog te jong vond voor deze schoenen en je ze maar weer moest gaan ruilen,werd je ontzettend kwaad..en noemde je me ouderwets.Ik?? Ouder...
4
6
Public

Puberdochter, heerlijk dwars maar o zo lief.

Heerlijke puber(niet echt) Jij..veertien, bijna alweer vijftien jaar. Word vaak veel ouder geschat, laatst zelfs negentien. Jeetje, en de tijd gaat al zo snel. Je werd geboren als jongste van vier dochters. En verwend ben je ook gerust wel. Toen je vier was gingen je vader en ik scheiden. Ook toen begon steeds meer op te vallen ...
28
9
Public