Recept voor gepofte aardappelen uit de oven

Hallo Beste Lezers Vandaag ga ik mijn recept voor gepofte aardappelen uit oven voor twee personen met u dele dat super eenvoudig en lekker is. de Ingrediënten voor 2 personen zijn : Aluminiumfolie 4 gemiddelde aardappelen en een Ui Tijm, knoflook, zout, peper, Oliven olie , laurierblad De aardappelen moet u grondig afspoelen en...
0
0
Public

Recept voor overheerlijke panenkoeken met pindakaas en jam

Hallo Beste Lezers Vandaag wil ik me panenkoeken recept met u delen de recept is simpel en vrijwel iedereen kan ze maken de ingrediënten zijn 2 x ei 400 gr bloem ,350 ml volle melk ,zout , suiker en zonebloemolie om te baken 1 kom en mixer pindakaas en aardbei jam stap 1 alles doe je in een kom en je mixt het met mixer of een k...
0
0
Public

Appels uit de oven zijn heerlijk

Hallo Beste lezers Er zijn veel verschillende soorten toetjes Eerder in het verleden had ik artikel geschreven over rijst-toetje en vandaag ga ik artikel schrijven over appels uit de oven. voor deze overheerlijk traktatie bent u allen appel en aluminium folie nodig en het kan ook zonder aluminium folie. wat je doet is simpel app...
2
1
Public

Overheerlijke zelf bedachte recept voor rijst met gehaakt en groenten

Hallo Beste Lezers Vandaag wil ik me recept met u delen dat ik gisteren had gemaakt. voor deze recept ben u nodig volgende producten 300 gr gehaakt 1 grote prei halve spitskool 1 ui , 1 a 2 wortels 1 bullion blokje , zout , peper en gehaakt kruiden bakboter oliven olie en rijst . stap 1 en stap 2 zijn rijst koken en tegelijk tij...
3
0
Public

Rijssen toetje met melk en vanille extract

Hallo beste Lezers Het is vandaag zondag en gelukkig zijn winkels vandaag open. en Op zondag maak ik graag toetjes , soms om dat ik niks te doen heb en voor aal omdat ze simpel makkelijk zijn om te koken. wat ik meestal doe is dat ik me eigen rijst toetje aan het maken ben en dit zijn de ingrediënten voor de rijst toetje met me...
2
0
Public

Winter maaltijden

Hallo Beste Lezer's Tijdens winterse dagen kunnen we een extraatje goed gebruiken en vooral als deze gezond is. In deze artikel ga ik niet vertellen hoe of welke gerecht u kan kokken , maar ik ga meer vertellen hoe ik kook. Normaal gesproken kook ik rijst met kip of maak ik spaghetti . Maar daar bij voeg ik altijd extra groenten...
3
1
Public

Kant en klare maaltijden kunnen we beter klaar maken en gezonder

Hallo Beste Lezers Veel mensen eten tegenwoordig vaak kant en klare maaltijden. Vaak is het zo dat veel mensen weinig tijd hebben om te gaan koken en van daar dat we eerder kiezen voor kant en klare maaltijd . In princiepen er is niks miss mee als we eens per week een diepvries pizza of een andere kant en klare maaltijd gaan ete...
0
0
Public

Eenvoudige en super lekkere recept voor aardappelenpanenkoeken

Hallo Bestel Lezers Thuis maak ik vaak aardappelenpannenkoeken omdat ze lekker zijn , zijn makkelijk te maken en omdat de mestte ingrediënten thuis aal heb in me keuken kastje. Deze aardappelpannenkoeken werden bij me thuis vaak als bij gerecht gegeten en als snelle maaltijd tijdens drukke dagen. Deze recept is super eenvoudig ...
2
0
Public

Loempia recept

Hallo Beste Lezer's Veel mensen kennen loempia's van de markt omdat ze buiten gewoon lekker zijn maar een zelf gemaakte loempia is natuurlijk lekkerder dan een loempia uit de winkel of van de markt. Zelf loempia's thuis maken is niet moeilijk, kost niet te veel tijd en geld en is super leuk om te maken. De ingrediënten om loemp...
0
0
Public