Gospel van mijn hand

Hierbij gospel van mijn hand: "Ze zeggen” , “Volg Mij” en “Shine a little in my heart” heb ik ooit geschreven met en melodie in mijn hoofd. Deze melodieën stuurde ik op een cassette bandje gezongen met bladtekst toegevoegd naar Arjan van den Bor. (Het is overigens Arjan van den Bor en niet van der Bor zoals ik abusiev...
0
0
Public

Dank U.

DANK U. Dank U zo, O Heer want wij zondigen keer op keer; En iedere keer vergeeft U ons weer. Dank U zo daarvoor , O Heer. Dank U voor Uw zegen die wij zojuist hebben gekregen. Dank U voor de liefde die onze ziel doorkliefde. Dank U zo, O Heer want wij zondigen keer op keer; En iedere keer vergeeft U ons weer. Dank U zo daarvoor...
12
0
Public

Het wonder van het doodgewone.

Het wonder van het doodgewone. Zie toch eens het wonder van het doodgewone. Van de doodgewone dingen, o, wat zouden wij van blijdschap zingen. De doodgewoonste dingen laten je vaak zingen. Als je ze maar wil zien dan stop je wel met je gegrien. Zie toch eens het wonder van het doodgewone. Van de doodgewone dingen, o, wat zouden ...
13
0
Public