Schaduw

Als de zon die mijn schaduw doet verdwijnen Opkomt en gaat schijnen Voelt het als een goedemorgen Met het zonnetje in huis Een dag zonder zorgen Ik omhels het leven En zeg ik hou van jou Want dat wat ik koester Geeft mij warmte Een deken in de kou Voor de donkere tijden die om mij heen zijn Het is niet te vermijden Ik hoop op de...

Knuffel

Laat mij jou een knuffel geven Omarmen met een hart van goud Ik wil het met je delen in een gelukkig leven Waar onze relatie tot stand houdt Door eerlijkheid en jezelf zijn De innerlijke jij Als ik aan je denk dan verdooft dat de pijn En voel ik mij blij Want ik heb verdriet in die slapeloze nachten Zonder jou ben ik niet comple...

Tranenval

Door het ontbreken van de liefde heb ik het koud Voel me eenzaam en alleen Niemand die van me houd Met alleen de muren om me heen Treur ik weg in verdriet Een zakdoek helpt niet Voor deze tranen Die zich een weg wanen Naar de rivier van treurigheid Waar ik niet in wil verdrinken De pijn maakt me gek Ik wil me niet verminken

Laat me drijven

Verdriet is de roest van mijn ziel Het komt hard aan Ben niet meer stabiel Ik wil me een weg banen Naar geluk en plezier Maar er is geen zakdoek voor mijn tranen Die stromen als een rivier Wil niet blijven treuren In eenzaamheid achter gesloten deuren In tranen die zouter zijn als de woeste zee Het sleurt me als een angstaanjage...

Tranen zijn gevallen

In stilte draag ik de pijn Het verborgen verdriet van lijdende jaren Ik voel me zo niet fijn Alleen een lach van vreugde zal mij bedaren Nu zit ik in het donker Waar ik durf te huilen Waar ik niet voor mij verdriet hoef te schuilen Ik heb mijn tranen niet meer in bedwang Door emoties die mijn hart pijnigen Dat triest en ellendig...

Alleen ellende

Het negatieve om mij heen geeft mij het gevoel Dat er alleen ellende is Deze wereld maakt mij niet blij Weet je hoe vaak ik mij afvraagt Is het einde nabij Mijn ogen doen pijn Ik zie de hel op aarde Zo hoort het niet te zijn Ik ben lam geslagen Ik zit met zoveel vragen Mensen de dood injagen Vechten voor vrede Geweld met geweld ...

Geen hoop

Met de ogen gesloten Bekijk ik de wereld in mij Ik beleef de dagen Waar er werd genoten Dat maakten mij blij Ik genoot van het leven Was blij dat het mij is gegeven Dat verleden Die goeie ouwe tijd Laat mij zweven in gedachten Droom van de vreugde die ik had Het vuur die wakkerde Gaf mijn krachten Nu heb ik geen fut En ben ik ui...

Weet het niet meer

Mijn leven is stuk Zo voelt het aan Emotioneel onder druk Zit ik in de schaduw Kon ik maar wegvliegen Als een zwaluw Wil niet verdrinken in verdriet De moed is aan het zinken Ik weet het niet Kronkel als een slang op mijn pad Zie mijn afgang naar duisternis Laat me niet eindigen in een zwart gat Geef mij het licht Als ik de weg ...

Vrede beneden

Medeleven doet mij verdriet Daarom kijk ik liever het nieuws niet Al die oorlog en ellende Geeft mij hoofdpijn Het is een bende Ik zie mensen in wanhoop vluchten Wegrennen voor de dood Het doet pijn in me hart Als ik mensen zie in nood Wil graag mijn hulp geven Baal van dat toekijken Het niks kunnen doen Aan die duivelspraktijke...