Schulden, rijke mensen en mensen met schulden

Hallo beste lezer's Ik stelde mezelf laatst een vraag en het hing over schulden en rijke mensen . me vraag was : wat als alle rijke mensen zouden alle schuld kwijtraken ? ,van iedereen ? hoelang zou het duren ?dat mensen zouden weer in schulden terug komen ? En daarbij vroeg ik me zelf het af ? hoe zouden rijke mensen reageren a...
2
5
Public

Geluk is haalbaar voor iedereen , want

Hallo Beste Lezers Geluk is haalbaar voor iedereen want zelf persoonlijk heb ik best veel moeten doorstaan in mijn korte leven en wat dat betreft denk ik dat er mensen zijn, dat noch veel zullen moeten mee maken net zo iets wat of ik dat had ervaren , iets dat ik had mee gemaakt of ervaren had en achter af , na dat ik alles had ...
2
3
Public

Je zelf eerst helpen voor dat je andere persoon wilt helpen.

Hallo Beste Lezers Afgelopen paar dagen of weken zat ik te denken waar over zou ik gaan schrijven en daarbij dacht ik ook over hoe mensen zouden mijn gedachte interpreteren. Maar goed, na dat ik klaar was met denken heb ik even stil bij gestaan wat zou grote publiek aanspreken of dat mijn stukje tekst zou hun helpen en misschien...
2
1
Public

Als ik oud ben dan wil ik...

Goede morgen, middag of goede avond beste lezers Veel mensen willen vaak iets bereiken, zo dat ze op een bepaalde leeftijd er van kunnen genieten, Ik ben ook z'n persoon die graag wilt iets bereiken of iets bezitten zo dat ik er van kan genieten als ik 80 jaar oud ben. Of ik dat haal dat weet ik niet zeker en ga daar niet van ui...
6
4
Public

Theorie dat het geestelijke en wetenschappelijke wereld bij elkaar kunnen brengen omdat ze met elkaar mee eens zijn .

Hallo Beste Lezers Ik heb een theorie en eigenlijk ik weet niet hoe ik het moet noemen , maar in iedere geval dit is de uitleg van de theorie . Veel mensen speculeren veel dingen tijdens hun leven , en veel mensen beweren dat god heeft mensheid gemaakt en dat de evolutie theorie er bestaat . Naast dat zeggen mensen dat als er de...
4
0
Public

Latten we vandaag iets anders doen want elke dag lijkt het zelfde

Hallo Beste Lezers "Latten we vandaag iets anders doen want elke dag lijk het zelfde " Daar dacht ik net aan en ik wil me gedachte met meerdere mensen delen . steeds elke dag thuis zitten , het zelfde dag ritueel , het zelfde dagelijkse sleur blijft steeds voorkomen en wat dat betreft als je het zelfde blijft doen dan zul je gee...
2
3
Public

Het geloof

Hallo Beste lezers Tegenwoordig is er veel onrust en weinig vrede op de wereld. Vaak is het zo dat dat deze ellende wordt veroorzaakt door geld en het geloof dat wordt verspreid door onwetende mensen. En vaak is het zo dat deze groepering snel macht krijgt doormidden van het geld en geloof , want ze hebben geld dat wordt ingezet...
2
2
Public

Mensen Zijn raar

Hallo Beste Lezer Deze artikel gaat over mensen , mijn manier hoe ik over mensen denk en wat ik er van vindt . Ten eerste Ik weet het niet of ik deze artikel kan zo goed mogelijk verworden of beschrijven en daarbij denk ik zelf persoonlijk dat er veel mensen zijn dat vrij brede menings- verschil heeft . Ten eerste Ik weet niet p...
2
3
Public

Familie ruzies Heeft vrijwel iedereen

Hallo Beste Lezers Deze artikel gaat over Familie ruzies, conflicten dat ontstaan, nadelen van onze menings-verschil en haalbare oplossing dat zorgt dat Families veer verenigd kunnen worden. Ten eerste wil ik aan u mededelen dat familie ruzies ontstaan, kunnen best lang duurden, veel negatieve emoties en gevoelens opleveren en d...
0
0
Public