Storm op komst!

Ik droomde in 1980 dat ik iemand voor mijn ogen neergeschoten zag worden. De volgende dag wilde ik beslist het nieuws zien. John Lennon bleek neergeschoten.. Ik weet niet of dit een voorspellende droom was of dat, toen ik het droomde, het al gebeurd was. Maar goed vannacht droomde ik dat er een krantenartikel bij de cd van Paul ...
2
0
Public

Ghost of the year

Ik had een droom over Michael Hutchence: Hij had een hele harem van meiden met een bril op. Op een gegeven moment gingen al die meiden in protest, ik was een soort toeschouwer in die droom van wat er gebeurde, en zongen al die meiden in koor: “En nu zullen allemaal maar eens niet meer wippen, Dan zullen we eens zien wat er dan...
2
0
Public

Ghost of the year

Ik had een droom over Michael Hutchence. Hij had een hele harem van meiden met een bril op. Op een gegeven moment gingen al die meiden in protest, ik was een soort toeschouwer in die droom van wat er gebeurde, en zongen al die meiden in koor: “En nu zullen allemaal maar eens niet meer wippen, Dan zullen we eens zien wat er dan...
2
0
Public

Droom U2 en Herenhof.

Ik was bij een concert van U2. U2 zette “Those were the days” in van Mary Hopkins en een jongen met wie ik was naar het concert klommen op het hoogste punt van het podium en gingen daar stijldansen. De band, U2, ging dit nummer echter steeds sneller spelen en ik kan me uit deze droom herinneren dat ik het een uitdaging vond ...
2
0
Public

Boudewijn Buch

(Erwina is dezelfde als Pina Jones). Welkom op deze link: https://plazilla.com/page/4295111409/mijn-nachtelijke-dromen : (Zie hieronder): Ik droom vaak dat Boudewijn Büch nog leeft. Steeds dezelfde droom: Hij heeft dan zijn dood geënsceneerd/in scène gezet en leeft in een grot omdat hij moeite heeft met zijn beroemdheid. (Dat...
12
0
Public

Rob Stenders

Vannacht over Rob Stenders gedroomd ik lag op een bank naast een Deense Dog en Rob vraagt: "Mag ik erbij komen liggen"????? Zie je het voor je??? Toen werd ik wakker. Ook een nachtmerrie gehad: Ik liep met Joep en opeens waren daar een horde zwanen. Die vielen ons aan! Toen werd ik wakker! Deze foto heb ik nog met Joep tijdens w...
15
0
Public

Mijn droom

Ik droomde vannacht dat er heel veel mensen op de been waren buiten. Er ging iets bijzonders gebeuren, dat stond vast. Ik liep langs al die mensen en begon te raden: Een optreden van een gospelbandje buiten? Dan was het wel een grote band! Normaal loop ik buiten zachtjes te zingen: Van liedjes van: "Carolientje" van Willeke tot:...
12
0
Public

Ik droomde....

Vannacht droomde ik dat ik een zere knie had en weg moest rennen. 2 Personen die ik ken 'uit mijn verleden' speelden ook een rol in die droom. Het waren 2 jongens, maar laat ik ze even voor het gemak Jut en Jul noemen. Jut en Jul zagen het gevaar in mijn droom, wat het ook was, en renden voor me uit. "Rennen Pien" riepen Jut en ...
12
0
Public

Chocolade-droom,,,,,

An old dream of mine told in English: Yesterday I had a dream: I had the choice: Go escape from the real hard world and go to chocolate-land or stay here. But chocolate-land had two rules: You could eat chocolate so much without being fat and the second rule was you never would be able to get out of chocolate-land when you once ...
13
0
Public