Mijn eerste ervaring met de Samsung UE40ES8000

Deze 1 meter grote LEDTV beschikt naast 3D en Smarthub, ook over voice en handbesturing zodat je je televisie niet alleen met de afstandbediening hoeft te bedienen. Maar gelukkig heeft Samsung niet alleen maar aan features gedacht, maar ook aan de beeldkwaliteit. Waarom In 'Mijn eerste ervaring met de Samsung ps59d6910' is te le...

Mijn eerste ervaring met de Samsung ps59d6910

Sinds een week heb ik deze tv in bezit. Hieronder lees je mijn bevindingen. Lees hier de review van deze tv. Toen ik deze tv kreeg, moest de leverancier de ophangbeugel nog bestellen, deze was niet op voorraad. Zo lang hebben ze de Samsung op de bijgeleverde voet gemonteerd. Wat een grote tv! Nadat de ophangbeugel binnen was gek...

Mijn eerste ervaring met de Kenwood BL170

Er zijn vele soorten en maten blenders, waardoor de keuze welke blender geschikt is een moeilijke is. Door mijn ervaringen met de Kenwood BL170 te geven, hoop ik de keuze te vergemakkelijken. De Kenwood is een stevige, robuuste blender met zuignappen.Hierdoor blijft de blender stevig op de ondergrond staan. Vermogen Deze blender...

Mijn eerste ervaring met de Sony PRS-T1

Er zijn vele e-readers op de markt, dus maak eerst een lijstje met punten waaraan de e-reader moet voldoen. Denk hierbij aan: de schermgrootte is audio een must is touchscreen handig Nadat ik deze vragen beantwoordt had en nog aanvullende informatie ingewonnen had, ben ik voor de Sony PRS-T1 gegaan. Informatie inwinnen Op www.ki...