Wanhoop, dochter , ziekenhuis, weer niet wat we verwacht hadden.

IK WEET HET NIET MEER... Nou gisteren was het dan zover. Omdat het niet helemaal goed ging na het onderzoek heb ik de afspraak laten vervroegen. En ja hoor..daar kwamen (wat) antwoorden..maar NIET de antwoorden die wij graag horen wilden. Ze hadden besloten GEEN weefsel af te nemen...omdat de darm er goed uitzag.. Aan één kant...
11
19
Public

Alweer onmacht,onredelijkheid,onmenselijkheid,onrechtvaardigheid!

Uit onmacht.. gisteren weer gebeld. En de afspraak voor de 22e.. naar de 18e versneld. Ik vind het onredelijk, van de artsen.. Dat ze je zo lang laten gaan, morgen gaan we ze vertellen dat er NU iets aan moet worden gedaan. Het is onmenselijk te wachten, terwijl jou jeugd lijkt stil te staan. Het duurt veel langer dan we verwach...
11
4
Public

Mijn derde dochter welke vanaf haar 4e jaar ziekenhuis in en uit loopt, nu leek het sinds 2 jaar beter te gaan...en nu...opnieuw!

Het is weer eens zover. Jij ligt in het ziekenhuis. En al is het niet zo, toch lijk je heel ver. Tegelijk ook heel dichtbij... Wat een verdriet, jij dochter van mij. Vandaag is het begonnen, alweer een onzekere tijd. Weer eens een opname, ik ben zo zenuwachtig.. En jij de grote meid. Ik zou wel kunnen huilen. Mijn tranen zitten ...
21
16
Public

Mijn dochter en haar darmprobleem.

Wat ik nu schrijf, lijkt aan één kant niet fijn. Toch zou het voor mijn mooie dochter.. Wel eens DE oplossing kunnen zijn. Na jaren van ziek zijn.. Na jaren van pijn.. Komt er nu eindelijk wat beweging in. Een opname (zondag) en dinsdag een operatie. En dan hopen dat de arts eindelijk wat ziet. Waar ze natuurlijk met weinig to...
8
2
Public

Mijn dochter en haar darmprobleem.

Gisteren zijn we bij de internist geweest. En ik wil bijna jubelend zeggen, ZE GAAN WAT ONDERNEMEN! actie. Mijn dochter is er ook helemaal blij om. Binnen een paar weken word ze opgenomen, eerst voor een dag of twee. Dan krijgt ze door een maagsonde laxeermiddel toegediend. Dat gedurende twee of meer dagen... Daarna word ze onde...
6
8
Public

Mijn dochter en haar darmprobleem.

Nou ondertussen zijn we dan drie weken en IETS verder... Met een doorverwijzing naar een internist, en vier keer sterkte en beterschap gewenst door de huisarts. Want daar liep ze ondertussen weer. Omdat ze het zeker twee jaar verdrongen had, want als je niks zegt is er ook niks aan de hand toch... Wat schrok ik toen ik zelf een ...
6
6
Public

Mijn derde dochter welke vanaf haar 4e jaar ziekenhuis in en uit loopt, nu leek het sinds 2 jaar beter te gaan...en nu...opnieuw!

Mijn mooie derde dochter, nu 17 jaar..Vanaf haar 4e tot haar 14e gingen we ziekenhuis in en uit. Ze heeft een verminderd gehoor,is cara patiënt heeft een darmprobleem, één nier, en een kleine blaas. Dat is niet niks, nu heeft ze een trauma van al die ziekenhuis bezoeken, en op een gegeven ogenblik nu een kleine 3 jaar geleden...
0
5
Public