Mijn brief uit amerika aan Ingrid, 1990

In 1990, ik was toen 27 jaren jong, ging ik naar mijn broertje die in Silicon Valley was gaan wonen. Ik combineerde dat met een rondtrip door West Amerika met een huurauto. Mijn belevenissen legde ik vast in een brief die ik aan Ingrid, een collega van me, opstuurde als was zij mijn dagboek... Williams, arizona, maandag 30 april...

Nooit verzonden brief aan Ingrid

Deze brief is nooit ter post gegaan en pas nu, 22 jaar later, zal 'ie door iemand gelezen worden. Bathurst, New South Wales, Australië, 13 maart 1991. Dearest Ing., Oké, er is op het moment van schrijven dezes brieves niet erg veel inspiratie, maar; beloofd is beloofd, er moet en zal een vervolgverhaal in Gouda aankomen. Vanda...

Tweede (eigenlijk derde) brief aan Ingrid...

Uluru, (Ayers Rock), Australië, 8 april 1991. Interessante Ingrid (stafrijm), Ik was zo'n twee weken geleden al lang en breed een brief aan je aan het schrijven. Die brief werd steeds langer en langer, want elke keer wachtte ik met posten tot de volgende dag, zodat er steeds weer wat te schrijven viel. Op een gegeven moment bes...

Mijn brief aan Ingrid toen ik naar Sri Lanka en Australië reisde.

Update 24 augustus 2013: Naar deze brief verwijs ik in mijn nieuwste pagina over mijn eerste reis naarAustralië. Nu realiseer ik mij dat deze brief heel goed geïllustreerd kan worden met de dia's die ik toen onderweg maakte. Met het digitaliseren wás ik al eens begonnen, maar dat heb ik niet afgemaakt. Nu beloof ik dat ik dat...