Op zaterdag 6 februari schreef de Volkskrant een artikel over innovaties in de sport die wel of niet waren toegestaan. Het tennis klapracket [zie boven] werd als een van de weinige innovaties met een groene vink goedgekeurd! Met twee patenten in het verleden kon dat ook niet anders. Toch is het racket nog niet in produktie. De v...
5
4
Public
door Taco-Veldstra
22/02/2016 19:28
Hallo Plazilla schrijvers, Hier ben ik ook weer eens om een artikel te schrijven. Dit keer een artikel die mij en mijn man al een jaar bezig houdt en wat maar niet wil lukken ; Moeilijk zwanger worden? Voor veel vrouwen en hun partner is dit een vervelende gebeurtenis als het zwanger worden moeilijk wordt of gaat. Hieronder alle...
2
3
Public
door -Valerie
11/11/2014 15:25
Toeval bestaat niet , er is meer tussen hemel en aarde dan we ooit zullen kunnen bevatten.. En gelukkig maar want dat maakt dat sommige toevallige ontmoetingen een bijzonder geschenk blijken te zijn. Je verhaal heeft me aangegrepen , diep geraakt, mijn ziel in beroering gezet. Is het de eenzame strijder die ik herken , in de een...
5
5
Public
door Spiritlady
26/10/2014 12:05
Hallo Merel! Ja sorry, dit is de enige mogelijkheid om te reageren op je artikel. Ik begrijp je frustratie hoor, maar in het artikel lees ik ook het volgende: "Zelfs reageren op artikelen wordt me nu onmogelijk gemaakt, discussieproof? Waar komt dat woord vandaan? Een discussie wordt wreed verstoord door mensen die het mij onmog...
5
27
Public
door Singledaddy
18/05/2014 21:49
Beste Siewerd, “Zou je schrikken als je na je dood alleen dit nog ziet”, luidde jouw vraag van een aantal dagen geleden. De vraag ging vergezeld van een groot zwart vlak. De vraag stemt tot nadenken, zo blijkt ook uit het niet geringe aantal reactie’s. Het lijkt de dood te zijn die ons, levenden, bezig houdt. Een groot zwa...
46
46
Public
door Gewoonieko
25/10/2013 21:38
Je hebt hulp nodig man... Jaloezie een ernstig iets gelijk aan moord… een duister niets getroffen door dit fenomeen je lult gemeen Jaloezie geeft veel ellende ’t geeft een bende ruzie volgt veelal dwaze woorden bovenal verkeerde uitspraken rare tegenspraken vechtpartijen en geweld verkeerde zaken verteld niet helder gedacht ...
65
52
Public
door Jack-Hage-Sr
16/06/2013 22:48
Er is weinig waar ik zo naar uit kijk - dan naar jou! Ik schrijf het je! Nu ……. Ik wil je, ik neem je! Jou laat ik niet voorbij lopen. Ik omarm je. Als jij er bent - stort ik mij vol overgave in je. Je moet weten - ik heb naar je uitgekeken ! Enorm. Niets kan mij meer weerhouden. Wat wij hebben kan niemand evenaren. Ik geef ...
41
38
Public
door Jack-Hage-Sr
12/04/2013 12:04
Ik zou u heel graag eens wat willen voorleggen , gezien het feit dat u de grote kenner schijnt te zijn over het begeleiden via de PGB. Ik als leek op de werkvloer heb namelijk geen enkele kennis en inzicht van zaken , vandaar dat ik mijn vraag bij u op het bureau neerleg. In uw schrijven beticht u mij ervan dat ik gezinsbegeleid...
24
35
Public
door Spiritlady
26/03/2013 23:02
LIEFDE Een woord van vijf letters, twee letter grepen... Makkelijk gezegd, maar hoe nu verder te gaan ? De inhoud, beschrijven van een gevoel, een sterke emotie... Maar boven al één werk woord, met de mogelijkheid om voor de ander te kiezen, of om de ander te laten gaan, misschien omdat het niet anders kan ! En toch in de eers...
4
0
Public
door Ingeborg2538
01/01/2013 17:27