Voetbal is niet om aan te zien. De spelregels moeten veranderen om meer te scoren.

Voetbal wordt weer aanrekkelijk als er meer gescoord wordt! Mijn brief aan de UEFA, KNVB en de FIFA! Ik volg de Europese voetbal kampioenschappen, ik kan mijn aandacht er niet bijhouden en zet Tacoyo relax channel op om van mooie muziek te genieten. Er wordt nauwelijks gescoord, alle wedstrijden komen niet boven de drie doelpunt...

Het tennis klapracket een innovatie van Taco Veldstra is goedgekeurd door de Volkskrant!

Op zaterdag 6 februari schreef de Volkskrant een artikel over innovaties in de sport die wel of niet waren toegestaan. Het tennis klapracket [zie boven] werd als een van de weinige innovaties met een groene vink goedgekeurd! Ook Then I.T.F. The International Tennisfederation heeft het racket goedgekeurd! Met twee patenten in het...

Moeilijk zwanger worden, iemand tips?

Hallo Plazilla schrijvers, Hier ben ik ook weer eens om een artikel te schrijven. Dit keer een artikel die mij en mijn man al een jaar bezig houdt en wat maar niet wil lukken ; Moeilijk zwanger worden? Voor veel vrouwen en hun partner is dit een vervelende gebeurtenis als het zwanger worden moeilijk wordt of gaat. Hieronder alle...
3
3
Public

Lieve doorzettende rebel

Toeval bestaat niet , er is meer tussen hemel en aarde dan we ooit zullen kunnen bevatten.. En gelukkig maar want dat maakt dat sommige toevallige ontmoetingen een bijzonder geschenk blijken te zijn. Je verhaal heeft me aangegrepen , diep geraakt, mijn ziel in beroering gezet. Is het de eenzame strijder die ik herken , in de een...

Reactie op Merel's artikel "Er staat alweer een tegenartikel"

Hallo Merel! Ja sorry, dit is de enige mogelijkheid om te reageren op je artikel. Ik begrijp je frustratie hoor, maar in het artikel lees ik ook het volgende: "Zelfs reageren op artikelen wordt me nu onmogelijk gemaakt, discussieproof? Waar komt dat woord vandaan? Een discussie wordt wreed verstoord door mensen die het mij onmog...

Beste Siewerd

Beste Siewerd, “Zou je schrikken als je na je dood alleen dit nog ziet”, luidde jouw vraag van een aantal dagen geleden. De vraag ging vergezeld van een groot zwart vlak. De vraag stemt tot nadenken, zo blijkt ook uit het niet geringe aantal reactie’s. Het lijkt de dood te zijn die ons, levenden, bezig houdt. Een groot zwa...
60
46
Public

Etterbak …

Je hebt hulp nodig man... Jaloezie een ernstig iets gelijk aan moord… een duister niets getroffen door dit fenomeen je lult gemeen Jaloezie geeft veel ellende ’t geeft een bende ruzie volgt veelal dwaze woorden bovenal verkeerde uitspraken rare tegenspraken vechtpartijen en geweld verkeerde zaken verteld niet helder gedacht ...
85
52
Public

Ik wil je, ik heb zin in je…ik neem je volledig!

Er is weinig waar ik zo naar uit kijk - dan naar jou! Ik schrijf het je! Nu ……. Ik wil je, ik neem je! Jou laat ik niet voorbij lopen. Ik omarm je. Als jij er bent - stort ik mij vol overgave in je. Je moet weten - ik heb naar je uitgekeken ! Enorm. Niets kan mij meer weerhouden. Wat wij hebben kan niemand evenaren. Ik geef ...
54
38
Public

Geachte meneer/ mevrouw achter het bureautje van het achmea zorgkantoor .

Ik zou u heel graag eens wat willen voorleggen , gezien het feit dat u de grote kenner schijnt te zijn over het begeleiden via de PGB. Ik als leek op de werkvloer heb namelijk geen enkele kennis en inzicht van zaken , vandaar dat ik mijn vraag bij u op het bureau neerleg. In uw schrijven beticht u mij ervan dat ik gezinsbegeleid...
32
35
Public