Bewakers van het fort

het gebeurt wel eens een enkele keer dat ik wegga en de honden dan eventjes thuis moeten blijven, zeker als het weer warm is, en ik boodschappen ga doen, wat als het warm is, laat ik mijn hondjes niet achter in een bloedhete auto, dus ook niet op een hete dag, al staat mijn auto in de schaduw, nee dan nog niet, dan blijven ze th...

Mijn baas en ik..

Mijn tweede boek , getiteld . Mijn baas en ik.. is op dit moment richting de uitgever, en wacht eigenlijk op mijn uitgeverslink die ik in de galery kan plaatsen om verkocht te worden, de leukste verhalen over dieren heb ik in het boek verzameld, er staan katten, honden en ook het verhaal van een kauw in, eigenlijk hoop ik dat he...

Op zoek naar het verhaal van ......

tja... eigenlijk altijd intens op zoek naar de leukste verhalen over huisdieren, maar ook andere dieren, waar je leuke dingen over kunt vertellen, en uit mijn nabije omgeving heb ik er al veel gehad waar ik wat leuke dingen over weet te vertellen, maar daarnaast zoek ik ook eens andere huisdieren, voor een leuke en welkome afwis...

Ook in de hondenwereld komt het voor.In memoriam..

ja u leest het zeker goed, niet alleen baasjes krijgen ermee te maken, ook de dieren, en het verlies van een dier, wat soms best wel een verlies, mensen willen het dan een plekje kunnen geven, en ook hun geliefde dieren herdenken, of even kijken wat hun huisdier wellicht nog even te vertellen had, en deze verhaaltjes worden dan ...

Mijn baas en ik ,honden verhalen

voor de nieuwe mijn baas en ik, verzamel ik op dit moment weer dierenverhalen, dus pratende over echt elk dier wat men ook maar thuis houd, om in een verhalen versie omschreven te worden, zoekende naar eigenlijk elk soort dier, er komen daarbij de gekste , mafste , leukste, maar ook vreemde dieren voorbij, sommige dieren die men...

De hond verteld..,Mijn baas en ik

in het verhaal mijn baas en ik vertellen de honden hun verhaal, op een animal crackers achtige manier, dus lekker luchtig maar wel zo leuk verteld door de honden zelf, de meeste baasjes willen hun honden wel hun verhaal laten vertellen aan de paperazzi, en dat is te merken, de meest uiteenlopende honden zijn aan het woord gewees...