Plazilla nog actief?

Hoi allemaal, Voor degenen die mij nog kennen, ik hoop dat het goed gaat met jullie allemaal. Ik heb oprecht aan jullie allen gedacht in de afgelopen jaren. Even praktisch: is Plazilla nog actief? Zijn er nog schrijvers over van jaren terug? Er zijn destijds veel banden gecreeerd en om eerlijk te zijn mis ik die banden. We motiv...
4
3
Public

Updates?

Hoi allemaal, Hoe gaat het met iedereen? Ik merk dat ik het jammer vind om zo afwezig te zijn en heb regelmatig toch wel de behoefte om terug te komen en eindelijk weer te gaan schrijven. Ik probeer daarom dus ook af en toe artikelen te lezen maar ik merk dat het moeilijk is om de sfeer te proeven, maar dat kan natuurlijk ook aa...
8
13
Public

Waarom co-sleeping met je kindje wél goed is

In onze Westerse cultuur is het samen slapen met je baby of kindje al voor een lange tijd taboe, iets waar veel mensen kritiek op leveren. Toch zijn er veel ouders die 's nachts knuffelend met hun kindje in slaap vallen, maar hier tegenover anderen niet eerlijk durven te zijn. Familie, kennissen en weliswaar het internet levert ...
16
22
Public

Amy, fotoreportage januari 2015

Het is al even geleden sinds mijn laatste fotoreportage, voornamelijk door alle drukte met de feestdagen en natuurlijk de drukte die zo'n kleintje van zichzelf met zich meebrengt. Des te enthousiaster ben ik om alle ontwikkelingen met jullie te delen. Er zijn de laatste tijd veel 'eerste keren' geweest en ik heb er volop van gen...
10
10
Public

Sorry voor mijn afwezigheid :)

Lieve allemaal, Ik wil even mijn excuses aanbieden voor mijn afwezigheid de laatste tijd. Ik zie net dat ik een heleboel lieve berichtjes heb gekregen over hoe het gaat met Amy en dat waardeer ik heel erg. Het is hier erg druk de laatste tijd en Amy is een ontzettend druk meisje dat veel aandacht nodig heeft waardoor Plazilla er...
13
8
Public

Demonstranten verpesten Sint-intocht Gouda

Het Sinterklaas-feest waar we allen mee zijn grootgebracht en waar alle kinderen enthousiast naar uitkijken lijkt nooit meer te hetzelfde te zijn. De langdradige en vooral vermoeiende discussie hebben we allemaal meegekregen de afgelopen maanden. Ik had gehoopt dat deze discussie de kinderen niet tot last zou zijn. Even heb ik g...
24
49
Public

Amy, fotoreportage oktober 2014

Er is alweer een maand voorbij gevlogen. Als ik terugkijk naar de fotoreportage van vorige maand besef ik me pas hoeveel Amy deze maand heeft geleerd en hoe hard ze weer is gegroeid. Vorige maand was ze nog een echte baby maar inmiddels is ze al een echt mini-mensje aan het worden. Met haar manier van kruipen gaat ze de hele kam...
24
33
Public

Amy, fotoreportage september 2014

Het is moeilijk te geloven dat er alweer een maand voorbij is. Aankomende week is ons prinsesje zes maanden oud, een kleine mijlpijl om trots op te zijn. Alle ontwikkelingen en nieuwe dingen die ze in de afgelopen maand heeft geleerd is iets om nog trotser op te zijn. Amy krijgt inmiddels allebei haar ondertandjes, iets dat over...
12
12
Public

Amy, fotoreportage augustus 2014

De maand lijkt voorbij gevlogen en onze ondeugende schat is alweer vijf maanden oud. Nog niet zo lang geleden schepte ik nog op over hoe ze zo goed sliep en we 's nachts heerlijk konden doorslapen. Nou, dat is inmiddels voorbij. Hoe ouder ze wordt, hoe minder slaap ze nodig heeft. En dat merken we maar al te goed. Tegenwoordig m...
15
28
Public