Megan de Border Collie....

Ik kan onze hond Megan (de geredde Border Collie uit Franeker) heel veel aanleren. Heel veel... Maar niet alles afleren. Wil ik dat? ;) http://www.jackhage.nl/mijn_publicaties.htm
23
20
Public

Het mooiste hondje ter wereld woont in Putten (GLD.) ...

Oh jawel, ik weet het zeker. Het mooiste hondje ter wereld woont in Putten (GLD.) Naam; Megan Ras; Border- Collie (Schotse lijn) Leeftijd ; 2 jaar en 2 maanden Hobby; Rondjes lopen en drijven... 'k Ben ook gek op vogels... Eigenaardigheden; te veel om op te noemen... Ik ben net als mijn baas een buiten- ding....en hou van de zon...
16
19
Public

Je vreet me op....je laat me zelfs soms twijfelen!

Twijfels ? Ik ken je nu bijna een jaar. Oogcontact kon ik vergeten en luisteren was een drama. Of je mij bewust negeerde en 'uit' testte zal ik nooit achterkomen. Ik vraag me niet eens af of dat belangrijk is. Ooit fluisterde ik je in je oor dat wij er samen het mooiste van zouden maken. Die belofte interesseerde jou geen reet. ...
49
54
Public

Een prachtig weerzien…Plazilla hond op oude stek en verbazing alom …

Dinsdag 22 oktober 2013, een dag om nooit meer te vergeten! Waarom dan niet?.... hoe durft u dat te vragen trouwens....... Niet alleen vanwege het feit dat het een prachtige zomerse dag was in de vergevorderde herfst en de mussen van het dak vielen… welnee. Dat was hoe bijzonder ook niet de oorzaak. Het was een dag van een oud...
102
75
Public

Megan is bijzonder…

Vanavond had ik eens stevig zin om over ‘ons’ hondje te schrijven. Voor de nieuwkomers alhier; Megan is gered uit een horror huis door Nyn en omdat Nyn het al zo druk heeft met haar eigen honden werd er voor de in beslag genomen Border Collie Megan een gezellig, liefdevol (te) huis gezocht. Alvorens u mij gaat verdenken van ...
102
89
Public

Keiharde business en positief denken…

Wat nou crisis? Ik heb na mijn eerste ook mijn tweede eigen bank geopend! My own second (Megan) bank is open! Ps. en mijn baasje moet het gras eens gaan maaien!
23
20
Public

Niks geen gezeik! Ik heb gewoon mijn eigen bank !

Wat zeuren mensen toch allemaal over geld en onveilige banken tegenwoordig? Ik heb gewoon mijn eigen bank, en daar komt niemand aan! The Megan banking is open! http://plazilla.com/profile/jackhagesr
72
54
Public

Ik heb een oude sok in bezit!

en ik.........hád een oude sok in mijn bezit! Ik ben hem kwijt! U leest het goed; Had! De fiscus jaagt er op! Ik had het eigenlijk moeten melden! Maar ik doe het niet! Ik vertik het! Velen hopen dat er ooit zo een ding gevonden wordt. Wat zou het een heerlijk gevoel geven. Zomaar uit het niets een oude sok hebben. Het moet voor...
43
21
Public

Megan; de Plazilla hond met rare streken,

Beloofd is beloofd! Een update over de avonturen van onze rare, maffe -maar vooral zo lieve- Megan. Gered door Nyn, (Nynke) en hier in huis terecht gekomen. Huize Hage te Putten. Vera en Megan, onafscheidelijk! Ze is lief maar oh zo gek. Ze heeft haar nukken, maar het is te doen. Ze zou zomaar op de toneelschool kunnen, hetzij z...
75
44
Public