Internet slangetjes voor eenzame en financieel krachtige mannen.

Eerst wil ik jullie allemaal en gelukkig Nieuwjaar wensen mede ook Plazilla danken voor de uitlaatklep het weer dit jaar is geweest aan woorden welke we met zen allen teveel hadden en zodoende het ons de kans gaf deze te ventileren. Normaal gezien zou er hellemaal niets mis mee zijn als ik de naam van de bedoelde persoon waarove...
2
1
Public

Nachtelijke liefdes-achtervolging

Nagelbijtent staar ik in de donkere ruimte zonder te beseffen of ik er wel echt ben ? ik zweef tussen de wereld van de levenden en deze zijn dromen... na verloop van tijd waarvan ik deze niet kan inschatten ,stel ik vast dat ik bevent als en riet nog steeds in men droom zit...laat los ...laat los die beelden spreek ik mezelf in ...
3
2
Public

Man zoek vrouw ?

Ja...was het maar zo eenvoudige om via en advertentie de juiste parthner te vinden...in en wirwar van internet advertenties ben ikzelf ook eens op zoek gegaan wat er zoal in de aanbieding is...wel ik kan jullie verzekeren dat dit wel erg tegenvalt en dat uit duizenden adverties er mij geen enkele ervan eerlijk lijkt,en dit ondan...
8
2
Public