Welke soorten eyeliner producten zijn er, en welke is het beste?

Tegenwoordig worden eyeliners niet alleen meer gezet met een (zwart) oogpotlood, maar zijn er verschillende soorten producten waarmee je een eyeliner mee kan zetten, dit kunnen zijn: Oogpotlood Gel eyeliner (ook wel kortweg gel liner genoemd) Vloeibare (oftewel liquid) eyeliner Oogschaduw Ik zal per product de voor- en nadelen b...
0
0
Public

Creëer dé perfecte eyeliner in 10 stappen!

De eyeliner. Iedereen heeft daar denk ik wel een haat-liefdesrelatie mee... inclusief ik. Want tja, die krengen gaan nooit hoe jij ze in gedachten hebt! Ik weet nog wel dat ik een jaar of 12 of 13 was en ik voor de eerste keer een eyeliner probeerde te zetten. Weet je wat ik deed? Ik sloot mijn oog, trok het ooglid zo strak moge...
0
0
Public