Mijn leven als loner.? kleding strijd.

WEEKLY TALK 8 maart Mijn leven kan soms zo op z'n kop staan. Ieder heeft wel eens dat je niet tegen iemand in durft te gaan, nou bij mij is dat dus altijd het geval. Ik heb daarom ook een HEKEL aan shoppen met mijn moeder. "vind je deze trui niet leuk? Dit jurkje is toch ook leuk! Dit zal je echt goed staan." Mijn moeder heeft e...

Puber problemen voor pubers

Ik schijf graag. En ik help mensen ook graag. Maar wat ik nog leuker vind is om mensen te helpen met mijn verhalen. Alleen soms kan ik ook mezelf niet helpen. Ik vind het moeilijk om duidelijk te maken hoe ik over dingen denk. Zo vind ik het moeilojk om tegen mijn moeder te zeggen dat ik dat ene rokje wat ze online had gevonden ...

Hoe vraag ik zijn/haar nummer?

"dat is een vraag die veel word gestelt, hoe kan het dat het zo moeilijk is om te vragen of je iemands nummer mag?" Als je het aan een vriend of vriendin vraagt is het al meteen een stuk makkelijker, maar zodra je het vraagt aan de gene waar je "gevoelens voor hebt" is het al meteen een stuk moeilijker. do's and don'ts dingen di...