Pure onmacht..

En dan komt er eindelijk om 14.00 vanmiddag het telefoontje waarvoor ik al de halve dag de zenuwen heb... Hallo mevrouw, ik bel u uit naam van Dkt. ###### Dkt ###### is helaas verhinderd en staat op de ok. We verschuiven uw belafspraak naar do. 5 september zo ergens tussen 16.00 en 17.00 aaaaaaaaaaaaarggggg Ik zit de halve dag s...
6
0
Public

Mooie gevoelige gedichten.

Vandaag voor de verandering, een bezoekje aan de huisarts gebracht. Wat ik verwachte, bleek het ook te zijn. Voelde bij t gebruiken van mijn arm,steeds een scherpe pijn. Een spuit in mijn schouder gekregen, mijn arm in een mitella.. Over een week weer terug komen. Hopelijk dat de werking, van deze spuit me weer ietsje beter laat...
8
1
Public

1000 redenen om te lachen, zelf als daar niet echt een reden voor is.

Inderdaad.. u leest het al. Met deze pagina wil ik u eigenlijk laten lezen, dat zelfs al heb ik nog zoveel tegenslag.. ik toch steeds weer een reden vind om te lachen, gelukkig! Heel veel mensen begrijpen dat niet. "Dat jij nog rechtop staat" is een uitspraak die zelfs hulpverleners naar mij toe hebben gedaan. Nu is er ook wel h...
6
2
Public

Klagen,overheid, kind, alimentatie,ex-partner.

Vandaag moet ik even iets kwijt! Hoe kan het, dan een man een kind maakt bij een vrouw.. dan onder het mom van, "wie het kindje krijgt mag het houden" maar blijft onder de alimentatie uit komen? Het schiet me even zoooo vreselijk verkeerd. Al tien jaar geleden besloten we te scheiden. Meneer hoefde geen partner alimentatie te be...
6
4
Public