Eindelijk, hij gaat eruit!

Yeeees! Gisteren eindelijk het "verlossende" telefoontje gehad! Hij gaat eruit...en al snel ook! Het zal beginnen als kijkoperatie en de arts zal worden bijgestaan door een extra arts (omdat het zo`n ingrijpende operatie is...)Maar zo vertelde de arts...ik zou gaan slapen met het idee van een buikoperatie en dat u van heup tot h...
19
13
Public

Weer even ik...

En alweer zit ik op de wip... Mag mijn baarmoeder er eindelijk uit? Of toch weer niet? Al meerdere keren weer contact gehad(met de gynacoloog)...weer vreselijke buikpijnen, bloedverlies.. En het drama gaat maar door... Weer was het uitstrijkje niet goed.. De baarmoeder is een wokkel, zit nog maar aan een draadje vast...zit verkl...
6
1
Public

Ongeloof, verbazing, verbijstering, vreselijke behandeling in het ziekenhuis.

In het verleden hebben we helaas meer met ziekenhuizen meegemaakt dan ons lief is. Omdat mijn dochter al tien jaar lang een darmprobleem heeft (zie andere stukjes, onder andere mijn dochter en haar darmprobleem) Maar voor deze ingreep/operatie hadden we beiden een heel positieve instelling. Dat het dus niet ging zoals wij dachte...
16
10
Public

Medici, klachten, operatie, nog steeds klachten, onderzoek, en weer drama...

Morgen is het zestien weken geleden dat ik een operatie onderging aan mijn baarmoeder.Van mij had hij eruit gemogen..ik ben vierenveertig Heb vier prachtige dochters op deze wereld gezet en heb zelfs al twee prachtige kleindochters.Ik WIL mijn baarmoeder dus niet nog eens gebruiken...Niet voor tijdelijke bewoning....Ik heb vier ...
12
4
Public