Eerste wonder! Twee jaar geleden overleed mijn eerste vrouw op 59 jarige leeftijd aan kanker. Het was voor mij en mijn twee kinderen moeilijk te verwerken. Ik zong na de begrafenis het gevoelige lied van Frank Boeyen:’Zeg me dat het niet zo is’. Daarna kwamen de tranen. De begrafenis was in Ermelo en ik was zo van slag dat i...
12
33
Public
door Taco-Veldstra
21/01/2015 13:44
Sympathy for the Devil. Mick Jagger’s tekst en de Russiche schrijver Michael Boelgakov. Sympathy for the Devil is een van de mooiste rocknummers aller tijden van de Rolling Stones Het verscheen in 1968 op het album: ‘Beggars Banquet’ De tekst werd geschreven door Mick Jagger die een boek:’De Meester en Margarita’ had g...
6
10
Public
door Taco-Veldstra
12/07/2014 15:49
Where love is, is no fear But I am afraid of losing my dear When we make love, there is no anxiety Love in all its variety But Mephistoles is whispering And I am intensely listening What about a ferocious attack You will never be safe Your soul is an open grave Your heart is almost dead The devil takes care of continuous threat ...
14
10
Public
door Taco-Veldstra
25/09/2013 21:05