Soulmate

Ik heb er altijd in geloofd, maar nooit gedacht dat ik het zou vinden. Mijn soulmate! Diegene die je begrijpt zonder uitleg. Degene die naar je luistert zonder een oordeel. Degene bij wie je je vanaf het eerste moment compleet op je gemak voelt. Geen muren, geen afstand, maar een soort van thuis komen. Diegene begrijpt wie je al...

Bemoeizucht......

Iedereen kent ze wel..... bemoeizuchtige mensen, die je op je zenuwen werken. Mijn familie is behoorlijk bemoeizuchtig, maar op de een of andere manier kan ik daarmee omgaan. Maar de bemoeizucht van 'een vriendin' irriteert me tot op het bot. Haar bemoeizuchtige gedrag gaat gewoon te ver. Ze wil alles weten. Met wie ik omga, wat...

De waarheid.....

Het is vreemd hoe de waarheid zowel pijn kan doen alswel bevrijdend kan werken. Een tijd terug heb ik iemand leren kennen. In eerdere stukjes die ik had geschreven heb ik het ook al over hem gehad. Ik ben niet iemand die gemakkelijk verliefd wordt. Meestal groeien gevoelens bij mij met de tijd, maar de laatste keer dat ik echt d...

Back on Track

Ben ik dan toch een negatief persoon die negatieve dingen aantrekt? Of ben ik te positief persoon, waardoor negatieve personen als vliegen op mij afkomen om het levenslicht uit mij te zuigen? De laatste tijd heb ik mezelf vaak afgevraagd waarom het zo is, dat als eindelijk alles lijkt te gaan, zoals ik wil.. voor ogen heb, er to...

Easy Come Easy Go

Datgene wat ik in me onderbewustzijn wist, maar al die tijd probeerde te negeren staat vanaf nu definitief vast. Ik kan er niet langer onderuit, ik kan mezelf niet langer voor de gek houden, noch een ander. Mijn beste vriend heeft het al die tijd geroepen... "Deze boy speelt een spel". Ik leerde hem kennen bij het centraal stati...

Messentrekkers.... deel 2

Maar desondanks dat ik een manier heb gevonden om met mijn verleden om te gaan. Mezelf er niet door te laten vergiftigen en me te laten verteren door haat, zie ik sommige mensen om me heen op een slechte manier beïnvloed worden door hun verleden. Ik zou mijn stiefmoeder nooit de dood toewensen, ongeacht wat ze mij heeft aangeda...

Messentrekkers....

Als we aan messentrekkers denken, dan denken we vaak aan mensen die al snel een mes tevoorschijn toveren om deze op fijne wijze tussen je ribben te priemen op het moment dat je een meningsgeschil krijgt. De messentrekkers waar ik het over heb, zijn niet de letterlijke messentrekkers. Nee, je hoeft niet een daadwerkelijke messent...

...

Soms vraag ik me weleens af.... Zou het dan zo zijn dat ik alleen blijf? Het is niet het gebrek aan aandacht hoor, ik praat met een man uit Trinidad. Hij heeft me zelfs uitgenodigd voor een vakantie daar.... De gesprekken zijn leuk, maar ik ben er nog niet uit of ik hem ook daadwerkelijk wil leren kennen... Misschien omdat me ho...

Daten..... & weer liefde vinden....

Daten..... & weer liefde vinden.... Eigenlijk zegt de titel al genoeg en iedereen die uit een langdurige relatie komt weet het. Het vrijgezelle leven is lekker, maar niet voor altijd. De eerste tijd dat ik uit mijn huwelijk was gestapt heb ik volop genoten. Ik genoot ervan om weer helemaal mezelf te kunnen zijn. Mezelf te ku...