Liedjes raden dan maar?

Ktje begon ermee. Volgzaam als ik ben, neem ik het stokje van haar over. Liedjes raden, dan maar? Can you guess who I am? Een spelletje voor in de komkommertijd? Ktje begon ermee vanochtend, in dit artikel. Lees een stukje songtekst en raad welk liedje het is. Uiteraard zonder vals te spelen door meteen op de Youtube-link te kli...

Remembering the girls...with music

Een uitnodiging voor de zilla "Liedjes met herinneringen" van Ellen. Ik doe mee. Vier liedjes, vier herinneringen aan vier bijzondere vrouwen. To all the girls I loved before Normaal doe ik het niet Nee, ik word er steeds kieskeuriger in, meeschrijven in gemeenschappelijke zilla's. Meestal hebben ze maar een kort leven, een bepe...

Met dank aan Fate en Candice - Een zonnige song

Fate deelde een song van Cheryl Cole; Candice zei dat ze wel Sheryl Crow kende. En ik herinnerde me ineens een song uit 2002 die me altijd vrolijk maakt, zeker in de lente en zomer. I'm gonna soak up the sun Een heerlijke, vrolijk en zonnig klinkende song van de Amerikaanse singer-songwriter Sheryl Crow. Een song over genoegen n...