Doe niet zo MAFS

Het is 25 april 2018 en de laatste aflevering van seizoen 3 van Married at First Sight is net afgelopen. Presentator Peter van der Vorst kondigt aan dat er voor een volgend siezoen nog kandidaten gezocht worden. Ik kijk opzij, mijn dochter knikt "waarom niet?" en binnen een minuut heb ik me zomaar spontaan aangemeld! Doe niet zo...

Brief aan mijn liefste ex

Ineens was je daar, pats boem, denderde je mijn leven en mijn hart in. Nog geen drie jaar later vertrok je, mij met de scherven achterlatend. Heartbroken maar ook dankbaar: door jou weet ik wat échte liefde is. Brief aan mijn liefste ex Het was december 2012. Een donkere vooravond vlak voor kerst. Het was onze laatste date, we ...

Vrij!

10 jaar vrijheid! 26 maart 2007: Het is prachtig mooi weer. We wonen net een maand aan de kust en na schooltijd stap ik met de kinderen voor het eerst op de fiets om even naar het strand te gaan. Wat een luxe, ik voel me op en top gelukkig. Tot 's avonds even na 9 uur mijn huwelijk uit elkaar klapt met de mededeling: "ik weet ni...

Tranen

Tranen Tranen van liefde Tranen van onmacht Tranen van wanhoop Biggelen over mijn wangen Tranen van liefde Tranen van angst Tranen van boosheid Huil ik mijn wangen nat Tranen van liefde Tranen van verdriet Tranen van verlies Overstroomt mijn hart Tranen van liefde Tranen van trots Tranen van blijdschap Glimlach ik door mijn tran...

Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Hoe kan ik jou laten zien wat ik zie Hoe kan ik jou laten voelen wat ik voel Hoe kan ik jou laten luisteren naar mijn verhaal Hoe kan ik tot jou doordringen Mijn hart huilt tranen van verdriet Mijn lichaam beeft van ingehouden woede Mijn hoofd bonst door alle frustratie Mijn vingers trillen van angst Ik zou will...

Houden van stopt niet zomaar ..

Houden van stopt niet zomaar .. Vier jaar. Het is alweer vier jaar geleden dat we onze relatie verbraken. Het ging niet, het lukte niet en we kwamen niet verder. Het was beter zo. Jij ging en ik ging verder. Dacht ik .. Dat het niet zo simpel is als ik het hierboven opschrijf blijkt wel uit het feit dat ik er nu weer over schrij...

Valentijn Valentijn

Valentijn Valentijn Wil jij mijn Valentijn zijn? Een kleine blijk van affectie Een heimelijke liefde Of een bekende een nieuwe impuls geven Een hartje, bloemetje Of doosje bonbons Om te zeggen “Ik hou van jou” Een kaartje sturen Anoniem Vol spanning afwachten Of hij begrijpt dat jij het bent Valentijn Valentijn De romantiek ...