Rondwandelen in de straatjes van alfama en bairro alto

Het afgelopep weekend heb ik vele nieuwe dingen ontdekt in Lissabon.Vrijdagavond ben ik met Christina, mijn kamergenote en een vriend van haar iets gaan drinken in bairro alto.Ik had hier al zoveel over gehoord dat ik overenthousiast was om daar een keer op stap te gaan. Bairro alto is een oude wijk dat dateert uit de 16e eeuw.H...
3
0
Public

Werken in Lissabon

Ik wil jullie het blije nieuws meedelen dat ik werk gevonden heb in Lissabon, namelijk in het call center van peugeot zochten ze iemand die vlaams sprak, en zoveel vlamingen lopen er nu ook weer niet rond in Lissabon.Ik heb echt zoveel geluk gehad.De dag nadat ik mijn cv had opgestuurd hebben ze me gecontacteerd om zo een datum ...
6
3
Public

Fado

Ik ben sinds gisteren verhuisd naar mijn appartement in de regio ST. Sebastão. Na 3 dagen begin ik me hier al helemaal thuis te voelen.Ik was zo blij dat ik kon verhuizen want ik was het na 5 weken beu om steeds in jeugdhotels moeten verblijven (is het goedkoopste). Het voelt geweldig om terug een eigen kamer te hebben,een keuk...
6
4
Public

Werk zoeken in Lissabon

Na 4 weken rondreizen vindt ik dat het tijd wordt om op zoek te gaan naar een job om een wat extra centjes te hebben gedurende mijn reis. Gisteren ben ik naar centro de emprego geweest, dit is een interim-kantoor in Portugal.De mevrouw van het kanoor zei dan men enkel werkte met dagcontracten,dus ze konden mij geen werk garander...
2
2
Public

De eerste dagen in Lissabon

Gisterenmiddag ben ik na 3 weken rondreizen in het noorden van Portugal, met de bus vanuit Bragavertrokken naar Lissabon. Met de bus reizen is veel goedkoper in Portugal dan met de trein of expresso. Na een lange rit van 4,5 uur ben ik aangekomen aan de luchthaven van Lissabon. van daaruit heb ik de taxi genomen naar een jeugdho...
3
1
Public