Stieren worden uitgedaagd.

Dankzij mijn unieke poppen verzameling loop ik tegen allerlei info op. En heb me wat verdiept door te lezen over de tradities waar ik liever niet naar kijk. Ik ben fel gekant ben tegen de bloederige stierengevechten waar de stier met lansen zwaarden dolken en pieken worden toegetakeld tot aan de dood. Die video`s ga ik ook niet ...
4
10
Public

Goede reclame

Nou geef mij maar goede, waar ik om kan lachen , die mij boeit of vertederd, om vervolgens zich niet op te dringen door veelvuldige herhaling. Waarom dit artikel ? Juist omdat ik geirriteerd werd door reclame die als ik even scrolde op dook en ik weg moest klikken om verder te kunnen gaan Men zou moeten weten dat zulke veelvuldi...
10
4
Public

Mechaniek schommelbank(sofa)

Het mechaniek van mijn schommelbank(sofa) Schitterend en kei leuk Telkens verrast het degene die er voor het eerst op gaan zitten. Deze unieke schommelbank heb ik nog niet terug kunnen vinden op internet. Ik heb me laten vertellen dat het een Amerikaanse schommelbank is Als je een link hebt naar waar hij nog meer te vinden is, z...
7
4
Public

Hulp bij wat U uw zelf gaat voornemen in 2014.

Hulp bij wat U uw zelf gaat voornemen in 2014. Het is weer een goede tijd om voornemens te nemen en die ook te verwerkelijken hier heb ik een aantal goede voornemens bij elkaar gebracht, die je over kunt nemen en zelfs meerdere mag gebruiken. Maar eerst , waarom neem je een goed voornemen ? Ja, om je leven te verbeteren. Het kan...
12
10
Public

Zeven miljard mensen, `t zou kunnen !

gepubliceerd 10 mei 2011, vooruitziende blik Josh. In oktober dit jaar 2011 kunnen we het magische getal van 7 miljard mensen op onze aarde bereiken , Gebeurt dat ook ? (toegevoegd 2011/31okt Ja het is gebeurd,) ,blijvend interessant lees verder. Volgens berekeningen zal in oktober het recordaantal van zeven miljard mensen op on...
13
11
Public

Woordspel individueel, maar leuker in een gezelschap

Houdt u ook van hilarische spelletjes ? Gratis spel Print dit voor u zelf uit als u het in groepsverband wilt spelen. Voor intelligente kinderen en volwassenen Dit is echt leuk om even tussendoor te doen als u met een grotere of kleine groep bij elkaar bent op een huiselijk feestje. Bij ons was het tenminste reuze gezellig! Ook ...
10
7
Public

De nieuwste trend THIGH GAP

De nieuwste trend " Thigh gap " Ja ja meisjes en jongedames, het lijkt weer aanlokkelijk, natuurlijk wil jij er op je allermooist uitzien,slanke benen, en de tigh gap is de nieuwe trend. Het kan zijn dat je brede heupen hebt en een thigh gap natuurlijk is. Mooi, maar dan zijn je benen toch stevig. Moet je voldoen aan een nieuwe ...
10
4
Public

Nog steeds Maagd , met zestien kinderen

Heb je zestien kinderen , en .....heb je Het nog nooit gedaan? Het kan ook anders! Daar sta je dan , als vrijgezel in deze mooie wereld waarin allerlei kansen zijn om te bereiken wat je wilt. Ben je ambitieus , en wil je niet terug gehouden worden doordat je extra verplichtingen hebt aan anderen dan kan het zo maar gebeuren dat ...
7
5
Public

Ja , ik heb hem niet voor niets.!

Dus gebruik ik hem vrij vaak, ik vind het gewoon lekker Geintje, door Josh
7
2
Public