Omgeving Beers nbr.

Omgeving BeersDe omgeving van Beers wordt sterk beinvloed door diverse Boomkwekerijen Relax met een visuele fietstocht, Gefilmd door mij op weg naar huis. Rijd mee met josh geniet van een mooi stukje van de omgeving van Beers en geniet van verrassende Jazzmuziek.
3
3
Public

Molen Bergzicht te Gassel Nbr.NL.

Mooie plekken Regelmatig als ik door de bossen naar mijn werk fiets kom ik uit bij deze Beltmolen in Gassel, altijd weer een mooi gezicht tussen de bomen door. De Beltmolen werdt gebruikt als korenmolen en zaagmolen,daarvoor had het nog een extra klein spoorwiel. (Gezien vanaf een deel van het trimparcour.) Type Beltmolen-Bergmo...
6
6
Public

Vierdaagse van Nijmegen, De brug In Cuijk .Fotoshoot

Mooie Fotoshoot vierdaagse van Nijmegen 2013 afb.1/ 33 Het was nog heerlijk rustig in de vroege morgen net na de brug van Grave. Mijn eerste " mooie foto van de vierdaagse van Nijmegen" vond ik zelf, ik houd wel van silhouet foto`s De zonnestraling geeft een extra toevoeging afb.2 Dat was toch wel heel anders dan`s middags hier ...
3
0
Public

Vissen- hengelsport

Vissoort verspreidt zich. Drie vinnen en onder de buik een zuignap, liet een hengelaar aan mij zien deze vis is niet van orgine in dit water vertelde hij me ,en liet mij er een foto van maken. Natuurlijk ging ik even verder zoeken. Met de zuignap kon hij zich vast zetten op stenen in de rivierbodem snapte ik. De Kessler grondel ...
3
4
Public

Politie Oss actief in Grave Aktiviteiten in Grave

De mensen van de politie van Oss zijn door Josh gespot in Grave .Ze hadden een leuke dag georganiseerd in verband met een personeelsfeest. De politie deed aan bumper football, kleiduiven schieten met lasergeweren en andere spelvormen. Bumpervoetbal was bij mij en waarschijnlijk bij velen nog onbekend. Het soms hilarische bumperv...
6
12
Public

Bridge Grave - The Netherlands - best photoshoot.

Best photoshoot Thompsonbridge Grave The Netherlands Operation Market Garden. was 70 years ago. Soldiers passed the Thompson bridge off Grave ,the Netherlands. The People of Grave standing near the road and by the bridge. 1929, The bridge was officially opened and was the first weir bridge and with its length of 515 meters, the ...
3
10
Public

Stroomstoring Brabant, wat doe je in zo`n geval?

Donderdag avond 17 januari 2013 zaten zo` n 27 000 huizen zonder stroom in Grave Reek,Schaijk, Zeeland ,Uden Bernheeze De Stroomstoring betrof een uitgevallen transformatorstation aan de Belgenlaan in Uden Van 19.15 tot 21.15 zaten de mensen zonder stroom. Ik wist niet hoelang het zou duren en wat er aan de hand was,dus ging ik ...
3
2
Public