Waarom al die ganzen op het strand zitten.

"Ik word zenuwachtig van dat bord." ` waarom ?` "Ik heb geen zwemdiploma."
6
2
Public

Humor, zie je het?

2 verschijnselen in de lucht Het eerste is echt vreemd, uitleg in mijn vorige artikel, via youtube zie je een onverklaard verschijnsel dat ik gefilmd heb in New Mexico tijdens mijn trip door Amerika. De eerste reacties kwamen direct van mijn reisgenoten " wooohw What is that?" That`s amazing. Omdat er nog geen verklaring is, is ...
4
10
Public

Awfully funny, Smart Joke with Funny Pictures

Blik and Stoffer Smart phone Humor Smart phone call Drawing and editing by JOSH copyright (©) 18 november, 2013
6
2
Public

Mijn laatste tandarts controle bij deze tandarts

Wat een slechte drank adem was dat, gelukkig vonden we een veel betere, met een vaste hand. Drank maakt meer kapot dan je lief is.
10
5
Public

Zomer wintertijd

Blik en Stoffer ,oneline humor zomertijd - wintertijd , Vervelend altijd weer die zware klok verzetten. Blik en Stoffer Tekening en bewerking door JOSH auteursrecht en copyright (©) 26 oktober 2013
7
5
Public