Wist je dit over voedsel? Dit zijn de dingen die je niet in je eten verwacht en eigenlijk wil je dit ook niet weten!

Dit zijn dingen die je niet over voedsel wist! Nep kaas op je pizza De kaas op je pizza is geen kaas. Er zit zogenaamde analoogkaas op dit wordt gemaakt van palmolie, melkeiwit en zetmeel. Het lijkt op kaas en is veel goedkoper om te maken dan echte kaas. De manier waarop het smelt ziet er mooier uit en de groei van bacteriën k...
0
0
Public

De soorten zoet water vissen in Nederland en welke kun je eten

Ik dacht laat ik is kijken welke soorten zoetwater vissen we in Nederland hebben. Aangezien ik daar eigenlijk niet veel van weet behalve de karpers, voorntjes, snoeken en baars. In ons land komen in totaal ongeveer 70 vissoorten voor. Hiervan zijn er 48 inheemse soorten. Hierbij worden ook de vissoorten gerekend die in zowel zoe...
2
0
Public

De langpootmug dat rare "enge" beest

Dit weekend had ik met dit mooie weer mijn deur naar buiten open staan. Dan loop je het risico dat er insecten in je huis komen. Dit was ook dit keer het geval. s’avonds zag ik een langpootmug op de muur zitten. Als kind vond ik dit erg vieze beesten en ook eng. Tot mijn oom zei dat ze niet gevaarlijk waren en je er niet bang ...
6
0
Public

De motmug of de aalputmot

Motmuggen of aalputmot hoe ik ze leerde kennen: Afgelopen zomer ging ik op een dag naar de WC op mijn werk. Tot mijn verbazing vond ik allerlei kleine mot achtige insecten in het toilet. Er bevonden zich er een stuk of 15 op de muur, de grond en de toiletpot. Ik vond het erg vreemd dat er opeens dit soort insecten zich in de wc ...
10
2
Public

Leuke, rare en opvallende foto's van dieren, insecten en natuur

Dit artikel is een verzameling van verschillende foto's die ik mooi, indrukwekkend of raar vond. Verbaas of verwonder je net als ik over de foto's. Een raar gevormde wortel Een tomaat hoorn rups: Het leukste en gezelligste party spel van dit moment: De stermol Glijdende rotsen De naakte molrat Bliksem De Franjehaai Spelletjestip...
20
5
Public