Steven 2.0

Okay universum en alle levensvormen die er in bestaan zijn jullie er klaar voor!!! Dit is het mijn moment om mijn spiritualiteit volledig te intergreren in mijn lichaam en geest en er voor uit te komen wie ik ben en wat ik doe . Ik ga de dappere poging ook ondernemen dit op facebook te plaatsen en wie mij dan verwijdert so be it...

De wereld om je heen

Als je naar buiten kijkt zie je iets. Een straat , mensen,dieren enz. En de dingen die we zien geven ons een bepaald gevoel. Blijdschap, jaloezie, verdriet, liefde. En elke keer als we die gevoelens hebben denken we daarbij en reageren we op een bepaalde manier. Per persoon is dat verschillend en dat maakt deze wereld ook zo int...

Er was eens

in een land hier ver vandaan. Zo start vaak elke sprookje en het leek mij erg toepasselijk om mijn eerste verhaal zo te openen omdat dit het allereerste verhaal is wat ik hier post. Waar ga je over schrijven? Iets luchtigs of juist iets zwaars om mensen te prikkelen? Een eerste indruk is het allerbelangrijkste want je wilt wel g...