Eten & drinken tijdens de zwangerschap

Als ik de verschillende websites op internet moet geloven mag ik eigenlijk niets meer eten of drinken tijdens mijn zwangerschap. Tja misschien liters water, maar daar zit ik ook niet echt op te wachten, want dan moet ik weer honderd keer naar het toilet. Toch kan het naar mijn mening geen kwaad om je te verdiepen in de do's en d...

20 weken echo

Wanneer heb je de 20 weken echo? Ik denk dat dit wel tientallen keren aan mij is gevraagd. Oh, en willen jullie weten wat het wordt? Veel mensen denken dat de 20 echo niet veel meer inhoudt dan alleen even kijken naar het geslacht van je kind. Uit ervaring kan ik vertellen dat kijken naar het geslacht eigenlijk het laatste is wa...

Sporten tijdens de zwangerschap

Vandaag de dag lopen de meningen over sporten tijdens de zwangerschap behoorlijk uiteen. Er wordt veel geschreven en verteld dat sporten tijdens de zwangerschap vroeger werd afgeraden maar momenteel juist wordt aangeraden. Omdat ik voordat ik zwanger werd ook graag sportte en dit voor mij belangrijk is, wil ik in dit artikel mij...