Deze opdracht had ik nog steeds liggen. De opdracht is van Merel, met de titel ‘’de wensput’’. Je mag drie wensen kenbaar maken en dit wordt voor mij, het zien en ervaren van Liefde, Geluk en Vrede. Liefde en geluk kun je redelijk zelf creëren, maar vrede is moeilijker. Ieder mens heeft immers zijn/haar minder goede eig...
24
14
Public
door Berna
03/01/2014 16:35
2 oktober 2011 ben ik op Xead terecht gekomen via Doortje. Helaas zie ik haar hier weinig meer, maar ik ben blijven ‘hangen’. Nu ik hier bijna een jaar schrijf heb ik de uitnodiging van Sabrina met beide handen aangenomen. Even in het kort voorstellen en waarom ik schrijf. Ik ben dus Berna, net 58 jaar geworden, getrouwd en ...
65
23
Public
door Berna
13/09/2012 22:22
Sabrina heeft een zilla geopend met de vraag waarom men op Plazilla schrijft, nu ik hiervoor een uitnodiging heb gehad wil ik hierop ingaan. Leuk detail: het is meteen mijn 300ste artikel, dus het mag duidelijk zijn dat ik het in elk geval naar mijn zin heb hier op Plazilla. De eerste kennismaking met Plazilla (toen nog Xead) Vo...
32
18
Public
door Tips en trends
13/09/2012 16:31
Een nieuwe dag een nieuwe Zilla, met de opdracht te vertellen wat ik hier op Plazilla eigenlijk aan het doen ben. Of beter geformuleerd hoe ik hier terechtgekomen ben en waarom ik ben blijven hangen. Dat ik schrijf en altijd al geschreven heb is best wel een open deur. Je moet op zijn minst toch een beetje leuk en netjes de lett...
22
11
Public
door Karazmin
12/09/2012 19:23