Mijn wens is: Vrede te vinden.... In de hemel

Deze opdracht had ik nog steeds liggen. De opdracht is van Merel, met de titel ‘’de wensput’’. Je mag drie wensen kenbaar maken en dit wordt voor mij, het zien en ervaren van Liefde, Geluk en Vrede. Liefde en geluk kun je redelijk zelf creëren, maar vrede is moeilijker. Ieder mens heeft immers zijn/haar minder goede eig...
32
14
Public

Een terugblik op bijna 1 jaar schrijven op Xead/Plazilla

2 oktober 2011 ben ik op Xead terecht gekomen via Doortje. Helaas zie ik haar hier weinig meer, maar ik ben blijven ‘hangen’. Nu ik hier bijna een jaar schrijf heb ik de uitnodiging van Sabrina met beide handen aangenomen. Even in het kort voorstellen en waarom ik schrijf. Ik ben dus Berna, net 58 jaar geworden, getrouwd en ...
85
23
Public

Plazilla: sociale media voor schrijvers en lezers

Sabrina heeft een zilla geopend met de vraag waarom men op Plazilla schrijft, nu ik hiervoor een uitnodiging heb gehad wil ik hierop ingaan. Leuk detail: het is meteen mijn 300ste artikel, dus het mag duidelijk zijn dat ik het in elk geval naar mijn zin heb hier op Plazilla. De eerste kennismaking met Plazilla (toen nog Xead) Vo...