De zorg van tegenwoordig!

Mijn opa van 92 jaar is afgelopen weekend gevallen. Daarbij heeft hij zijn heup gebroken. Dus hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, daar op de afdeling orthopedie terecht gekomen. De volgende dag is hij geopereerd en heeft hij een nieuwe heup gekregen. De operatie is goed verlopen, maar het is natuurlijk altijd d...

Call the Midwife!

Ik ben nu sinds 2 maanden lid van Netflix. Samen met mijn 2 zussen heb ik een account aangemaakt. We hebben alle 3 onze eigen subaccount. Zo kunnen we allemaal kijken wat we willen zonder dat we iemand in de weg zitten. Nadat ik de gebruikelijk series zoals 'Orange is the new Black' en 'Homeland' had gekeken. Ben ik op zoek gega...

Fatsecret, mijn Secret!

Ik ben nu zo'n half jaar bezig met het veranderen van mijn levenstijl. Niet dat ik grote veranderingen heb doorgevoerd. Maar ik ben aan het uitzoeken op welke manier ik het makklijkst kan afvallen of op mijn gewicht kan blijven. Ik heb daarbij een app gevonden die mij hele goede inzichten geeft in wat ik eet. FATSECRET Deze app ...

Inkomsten artikelen...?

Een jaar of 2 geleden was ik ook al op Plazilla (toen was het nog Xead). Elke dag had ik wel een klik waardoor ik geld verdiende met het schrijven van mijn artikelen. Opnieuw begonnen Nu ben ik opnieuw begonnen met schrijven van artikelen. Maar heb het idee dat ze veel minder snel vindbaar zijn via Google. En dat er bijna geen a...