Mijn gevoel vandaag...

Jack Hage Sr. 3 uur · Toen ik vorig jaar de vraag kreeg om de uitvaart van een meisje van 4 jaar te willen doen ging bij mij de knop om. Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)werd het doel. Het was een roeping. Vanmorgen moest ik aan ca 30 vrijwilligers en ons /het hele team het volgende mailen; __________________________________...
12
25
Public

In het boek Metamorfose speelt mijn innovatie een verbeterde tennis grip een belangrijke rol!

Eind januari 2016 zie ik een huilend meisje op de televisie. Ze had meegedaan aan het W.K. veldrijden in Zolder en is betrapt op het gebruik van een motortje in haar fiets. Haar straf is dat ze nooit meer wedstrijden mag rijden. Volkskrant Op 6 februari plaatst naar aanleiding van het bovenstaande de Volkskrant een artikel over ...

Job vinden

Wat zou mijn droom zijn Job vinden zeker. Mijn oudste kind zegt vandag naar mij papa ik will graag dat je ook naar en job komen zoals mama. Papa ik ga voor uw bidden aan god dat ook mijn papa werk snel vindt. Ik geef en knuffel aan mijn oudste en ik aantwoord , ik hoop dat god uw gebed hoor, en waar maakt, mijn lieve kind. Ik ho...
4
1
Public

Bouw getijdecentrale in Nederland...Het is absoluut mogelijk.

Bouw van getijdecentrale's in Nederland...Het is absoluut mogelijk. Nederland zou beter kunnen. Eigenlijk zou de hele wereld beter kunnen. Maar we verdommen het. Alleen al op het energie gebied, het tegen gaan van de CO2 uitstoot en het milieugebied zouden we beter kunnen. Nederland blijft oude nietszeggend methodes gebruiken op...
19
28
Public

Titel: Kairos als antwoord op Dolende Dromen!

Ik heb geen dolende dromen Of zouden ze nog komen? Maar soms is mijn geweten niet zuiver Is het daarom, dat ik huiver. Bij mij zijn het dagdromen Die me ongelegen komen De eenzaamheid maakt me soms zo moe Een verstikkende deken dekt me toe Ik zoek naar de verlichting En weet inmiddels hoe Ik laat dan de chronische tijd los en zo...

Kosovo naar Europa

Ik zou graag willen en mijn droom ondertussen is dat ook Kosovo word en lid van Europa. Ik zou graag willen dat ook Kosovaarse mensen mogen zonder geen enkel probleem reisen naar Europeese landen zonder visa , eerlijk gezegd zoals elke Europeaan. Paar landen zoals Romenie, Griekland, Spanje, erkenen Kosovo nog altijd niet als en...
4
4
Public

It will be better

It will be better somehow................................... when we don`t know yet. Keep on dreeming, life will turn around when you don`t expect. Give yourself time, and it will happen, and it will happen in a good way.
4
3
Public

Ik heb en droom

Ik heb en droom noem ik mijn titel. Ik heb en droom dat ieder mens leeft in vrede, ieder mens krijgt wat ze willen. mijn droom is dat kinderen van het wereld, leven niet meer in angst, ik heb en droom dat geen armoede, is, ik heb en droom ,dat ieder mens , in plaats van elkaar pijn doen leven in harmonie met elkaar. Veel mensen ...
6
4
Public

Ieder mens verdiend en kans

Ik vind persoonlijk , dat elke mens maak niet uit wie of wat verdient en kans , wie is op zoek voor liefde of iemand die op zoek is voor en job of woonst, ik hoop dat ieder mens, moet en kans krijgen. Veel mensen, willen jobs, mensen die willen werken , moeten en kans krijgen, waarom niiet, gelijke kansen voor elke mens, zoals i...
11
5
Public