Wat is jou echten naam ( gedicht )

Wat is jou echten naam ? Ik kwam in een nieuwe wereld binnen. De wereld van jou een wereld van gespleten personelijkheden. Wat is jou echten naam? is dat Anna of Inge. Ik hou van Anna en voor mij ben jij Anna. En blijf jij Anna. Ben ik de enige die Anna zegt. Iedereen in jou omgeving noemen jou Inge. Eigenlijk heb ik 2 vriendine...
4
4
Public

Titel terug van weg geweest weer op plazilla

Hallo iedereen op plazilla. Ik was er een tijdje eruit geweest, sorry dat ik dit niet aan gekondigd heb, dat kon ik niet meer was in mijn zelf gekeerd. En ook alleen maar met mijn zelf bezig. Ik moest aan mijn eigen leven werken en aan mij zelf. Maar kan er nu weer tegen aan,ook weer met schrijven op plazilla. Ik was jullie niet...
4
3
Public

Ik gun je een lach

Gedicht: Ik gun je een lach Je bent zover gekomen met je dromen. Je heb nog hoop. maar leef van dag tot dag. Ik gun je een lach. Ook al voel je soms alleen. Maar toch houd jij, je staande. Ik heb veel respect voor jou. Soms een goede dag soms een slechte dag. Ik gun je een lach. Ik leef met jou mee. Waar jij ook ben. En wat jij ...
3
0
Public