Groot verschil in bezoekersaantallen tussen Google Adsense en Plazilla.

Terwijl ik dacht dat het alweer een tijdje beter ging met het aantal bezoekers bleek dit in Google Adsense helemaal niet het geval te zijn. Als we bijvoorbeeld kijken naar het aantal (unieke) bezoekers op Plazilla van gisteren 8 maart 2015 staat de teller in de plazilla statistieken op 1369 Als we dan naar het aantal van die zel...
4
5
Public

Plazilla beter maken! Wie doet er mee?

Gister schreef ik een artikel: Plazilla een jaar geleden en nu. Daarin kon je lezen dat plazilla sinds vorig jaar achteruit is gegaan. Nu ga ik mijn artikels verbeteren en zo proberen ''mijn deel van plazilla'' beter te maken. Wie het een goed idee lijkt kan meedoen. Hoe ga ik het proberen: Titel van mijn artikels: Mijn titels v...
19
11
Public

Stoppen met het Bol.com Partnerprogramma of niet?

Er zijn al een aantal artikelen op Plazilla over het partnerprogramma van bol. Artikelen die goed uitleggen hoe je jezelf hiervoor kunt aanmelden en ''succesverhalen''. Nou ben ik het ook aan het proberen en zou graag een mening willen van mensen die ook gebruik maken of hebben gemaakt van het partnerprogramma van bol. Ik weet n...
17
7
Public

En toen kreeg ik oppeens € 10,44,- op mijn rekening van Bol.com

Ik ben heel weinig op Plazilla de laatste tijd en als ik hier ben is het alleen om te lezen. Dit omdat ik een full-time baan heb gevonden als magazijnmedewerker. Maar goed daar gaat dit artikel niet over. Ik was mijn bankrekening aan het bekijken, kijken waar ik mijn geld aan had uitgegeven enzo en toen zag ik + €10,44,- van B...
7
3
Public

Yaaay ! Ook ik heb eindelijk iets verdiend met bol.com

Een tijdje geleden schreef ik hierover ook een artikel. Het bol.com partnerprogramma. Ik had toen de volgende statistieken: De textlinks van bol.com waren op dat moment 3664 bekenen en 33 mensen hebben er toen op geklikt. Dit was afgerond een CTR van 1%. Dit kun je allemaal op het plaatje aan de linker kant zien. Toen ik vandaag...
19
16
Public

Ligatus of Google Adsense?

Een vraag die bij een aantal mensen hier op Plazilla speelt, Ligatus of Google Adsense? Zelf ben ik van het Plazilla advertentie systeem overgestapt op Google Adsense overgestapt toen ik een artikel las dat je nu ook Google Adsense kon gebruiken. Ik ben het toen gaan proberen en het beviel me goed. Dit gebeurde in de tijd dat ik...
6
2
Public

Mijn ''geheimen'' over mijn inkomsten met Google Adsense ontrafelt.

Ik ben de laatste tijd helaas steeds minder actief hier op Plazilla. Toch krijg ik steeds meer vragen over mijn bezoekersaantallen en inkomsten. Daarom heb ik besloten een artikel te maken met al mijn ''geheimen'' hierover. Als het je niks interesseert lees het dan niet, ik snap best dat het veel mensen niks interesseert. Voor d...
10
13
Public

Mijn 2de maand met google adsense

Na mijn eerste maand met google adsense schreef ik een stukje daarover. ''Mijn eerste maand met google adsense'' Nu weer een maand later ga ik kijken of er iets is veranderd, zo ja wat het verschil is. Ik moet er naturlijk wel bij vertellen dat mijn aantal artikelen gestegen is. Waarde van de kliks: Maand Maart: Het gemiddelde C...
23
9
Public

Mijn maand met Google Adsense

Zo'n 3 weken geleden schreef ik een artikel met mijn ervaringen met Plazilla tot nu toe. Daarin schreef ik dat ik per 1 maart was overgestapt naar Google Adsense om dat een maandje te proberen. In dit artikel wil ik de resulaten van mijn test maandje laten zien. Allereerst wil ik zeggen dat je in dit artikel niet mijn bezoekersa...
43
25
Public