Macho man anders charmant hartstochtelijk onnavolgbaar

Macho man anders charmant hartstochtelijk onnavolgbaar De macho-verkiezingen zijn begonnen. Alle mannen zullen er aan moeten geloven. Een ranglijst van heb-ik-jou-daar zal verschijnen over de meest stoere hanige egocentrische mannen in de geschiedenis. Wie de genomineerden zijn wordt al langzaamaan duidelijk. Of ik ook tussen de...
39
25
Public

Weet je wat leuk is? Een schrijfestafette!

Weet je wat leuk is? Een schrijfestafette! Afgelopen week had ik mijn aandeel in een geweldige schrijfestafette. Samen met vijf andere schrijvers schreven we een verhaal. Het hele verhaal kunt u lezen via de link hieronder. Hoofdstuk zes mocht ik invullen.... De link naar de schrijfestafette: http://schrijfestafette.weebly.com/v...
21
14
Public

Belgen slimmer dan Nederlanders.

Belgen slimmer dan Nederlanders.We hebben het zo vaak geroepen. Wij Nederlanders vinden ons slimmer dan de Belgen. Het is en blijft een uitspraak, zonder onderbouwing. Ik ben van mening dat de Belgen toch echt slimmer, inovatiever en gezonder denken dan wij Nederlanders. Met name onze overheid snapt er geen bal van. De Belgen da...
33
20
Public

Nederland in verbond met Vlaanderen dankzij de Wolf?

Geert Wilders en Martin Bosma vinden dat Nederland de Vlaamse Leeuw aan de borst moet drukken Was de kop van de Belgische krant de Morgen op 8 juli 2008. In navolging op het gedicht van de Wolf vandaagKreeg ik van binnen een gevoel van een nieuwe vraag Ik vroeg me af waarom we nog steeds niet samen zijn gegaan met het Vlaamse la...
38
17
Public