Ramptoerisme op Plazila...

Zo een onverwachts relletje op Plazilla levert wel kijkcijfers op trouwens...Mijn hemel, het lijkt wel ramptoerisme.... Excuses aan mijn kinderen... € 0,00 1.185x 132
19
36
Public

De vernieuwde ”vreemdgaan” tester voor dames………

Slaapt u man te weinig thuis ? Komt hij bijzonder laat thuis als u al slaapt? Komt hij juist heel vroeg thuis, als ú net wakker word? Moet hij volgens zeggen- veel overwerken, maar een salarisvermeerdering blijft uit? Ziet u op zijn bankrekening geen saldoverhoging maar juist saldoverlaging? Rijd hij meer kilometers dan nodig i...
72
25
Public

Alles over de ronde van Boxmeer 2014 met een raar begin.

Deze pagina wordt vervangen voor de belevenissen ; De Ronde van Boxmeer 2014 ! Ook dan wil ik er weer bij zijn! ___________________________________________________________________________________ Op 23 juli a.s. (inmiddels geweest in 2012) !.....wordt / werd de ronde van Boxmeer gereden. Voor mij begint de voorbereiding raar dit...
24
19
Public

Mijn oprechte excuses aan u………...

Ik zit in en zware fase in mijn leven. Heel zwaar moet u weten. Zo een fase waarvan mijn Liesje dan zegt, man………. wat lig je toch te draaien in bed. Ikke dus........Snorro dus......aldus...dus.... Zo een fase -zeg maar- waarin je om komt van nieuwe dingen, nieuwe ideeën, nieuwe uitvindingen - en dat laatste krijg je natuu...
47
39
Public

Ze kroop zomaar ………………ineens tussenin!

Vannacht was het onrustig. Een vreemde gebeurtenis kwam in mijn leven. Een vreemde vrouw kwam onverwachts in mijn nachtelijk leven binnengeslopen. Sterker nog ik ben overvallen door een vrouwelijke woorden kunstenaar. Een soort Tita tovenaar maar dan net even anders. Haar woorden stonden bedreigend aan de bedrand. Ieder woord we...
24
16
Public

Wat een heisa- koeien tussen mijn Hortensia’s!

Wat een heisa- koeien tussen mijn Hortensia’s! U weet het……….. ik ben gek op mijn Hortensia’s! Überhaupt, ik ben gek op mijn tuin. Erger nog; Ik ben helemaal stápel van mijn tuin! Ik schreef al eens over mijn Hortensia’s, echter dan over de kúren van mijn mooie Hortensia’s . Dat is gelukkig geheel goed gekomen. ...
77
37
Public