Het zesde zintuig. humor.

Het zesde zintuig. Ik was vanmorgen vroeg wakker, en lag even na te denken over leuke dingen. Wat ik wilde was mijn zesde zintuig zoeken. Herman Finkers vertelde dat zijn vrouw wel 5 zintuigen had, H.F."Ja maar dat is toch normaal?" Z.Vr. " Nee hoor, Ray Charles heeft er maar vier." Ik houd wel van die humor. Ik dacht; Bij welke...
10
4
Public

Just for fun naast de sneeuwman nu ook

Het sneeuwbal effect ,Ik zag eens een konijn in een boom..., als er een is komen er meer! konijn in boom door Josh
12
2
Public

Humor leuke moppen, relax en geniet hou van een lach op je gezicht

001- 017 leuke moppen, relax en geniet Haahahahhaaa !!! Dat was ook een goeie ! 001 Het was eng stil in de hal een man met een geweer in de hand keek in het rond , de rook kwam nog uit de loop . Een man levenloos op de grond, " is er nog iemand die denkt mij eerder gezien te hebben ? " Niemand durfde meer bevestigend te antwoord...
11
16
Public

Moppen humor relax eventjes lachen

Onze toekomst vol vergeetachtigheid? Oma heeft zin in iets lekkers "Een paar pizza's met Ansjovis misschien ", oppert opa`Nee doe maar Bami en stokjes saté`."O.k. dat is goed," zegt opa `Vergeet de kroepoek en de satésaus niet`, zegt oma `Zal ik het even voor je opschrijven?`"Nee dat onthoud ik wel," zegt opaLater kwam opa ter...
0
1
Public

Leuk humor ,Schitterende moppen ! ff lachen

Leuk humor , ff lachen Een man trok met zijn kameel door de Sahara , maar was van af de eerste dag wat horny.Op de tiende dag hield hij het niet meer ging achter de kameel staan en deed zijn broek omlaag , maar de kameel stapte bedaard een paar meter verder . Zo ging het telkens als hij het probeerde.na een maand was hij de woes...
8
3
Public