V's Grote Familie Kerst Quiz, vragen 26 en 27

De dag voor kerst 2014 publiceerde de Volkskrant de Grote Familie Kerst Quiz. 43 vragen gerelateerd aan familierelaties. Samen met mijn eigen familie vond ik reeds veel antwoorden. Doch de drang om ze allemaal te vinden is groot en daarom schakel ik heel graag mijn Plazilla en Facebook familie in om nog meer antwoorden te vinden...

V's Grote Familie Kerst Quiz, vraag 12.

De dag voor kerst 2014 publiceerde de Volkskrant de Grote Familie Kerst Quiz. 43 vragen gerelateerd aan familierelaties. Samen met mijn eigen familie vond ik reeds veel antwoorden. Doch de drang om ze allemaal te vinden is groot en daarom schakel ik heel graag mijn Plazilla familie in om nog meer antwoorden te vinden Vraag 12 ri...

V's Grote Familie Kerst Quiz, vraag 1.

De dag voor kerst 2014 publiceerde de Volkskrant de Grote Familie Kerst Quiz. 43 vragen gerelateerd aan familierelaties. Samen met mijn eigen familie vond ik reeds veel antwoorden. Doch de drang om ze allemaal te vinden is groot en daarom schakel ik heel graag mijn Plazilla familie in om nog meer antwoorden te vinden. Meteen de ...