Even afwezig geweest, niet goed in mijn vel, maar ik ben terug!

U ziet het al aan de inleiding. U heeft me een tijdje niet gelezen.. Terwijl er genoeg is gebeurd. Ik zal proberen bij het begin te beginnen. Dat leest wel zo makkelijk, haha Met mijn dochter gaat het naar jaren eindelijk beter... Ze heeft 2 keer een opname gehad een ze hebben nu eens een keer alles onderzocht en er is nu dus oo...
24
15
Public

Het opzetten van mijn masker, helpt me door vele dingen heen!

Mijn leven gaat al jaren.. gepaard met onrust en met pijn.Vandaar dat het met masker,zoveel beter "lijkt" te zijn.De ene dag somber..de andere weer blij.Het zou toch maar saai zijn, zonder dat masker van mij.De ene dag geluk..een andere verdriet.Heerlijk dat ik een masker heb,nee zonder wil en kan ik niet.Dit IS mijn masker..(va...
16
8
Public